2777
2789
عنوان

آز منفی و تاخیر پریود

231 بازدید | 11 پست

سلام به همه دوستان 

ما قبل قرار بود تخمک اهدایی بگیرم.واس همین دارو (استرادیول و آمپل hcg) مصرف کردم.اما از شانسم اهدا کنندم آلرژیش عود کردو تخمک کشی نشد.دوره های تقریبا دقیق 28 روزه دارم.ولی الان 40 م هستم و خبری نیس.(تنبلی تخمدان دارم).

روز 32 دوره آز بتا دادم که کلا نا امیدم کرد.زیر یک بود.لطفا راهنماییم کنید.کسی بوده که اینجوری دورش تاخیر بیفته؟آخه چقدر تاخیر؟

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.

عزيزم من دوره هام همیشه دقیقه حتی ساعتش. اینماه شیش روز عقب افتاد ولی بیبی چک زدم منفی بود. روز هفتم ميخواستم برم آز که پری اومد.

من هنوز آزمایش ندادم که بدونم تنبلی  یا مشکل ديگه دارم یانه

خدای مهربونم به همه منتظرا نینی بده لطفا😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم  چون تخمک نداشتی تاخیر داری منم اینطور شدم ودکترم برام پروژسترون تجویز کرد تا پری شم&n ...

آخه عزیزم منم 6 روز قبل دوتا امپول پروژسترون تزریق کردم...ولی هنوز خبری نیس.

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.
بله گلم  چون تخمک نداشتی تاخیر داری منم اینطور شدم ودکترم برام پروژسترون تجویز کرد تا پری شم&n ...

👍👍👍😊😊😊 واسه امضات

انشاالله به سلامتی نی نی بیاد بغلت

عزيزم من دوره هام همیشه دقیقه حتی ساعتش. اینماه شیش روز عقب افتاد ولی بیبی چک زدم منفی بود. روز هفتم ...

سحر جون بهتره ی آزمایش amh بدی...لازمه که بدونی چقدر ذخیره تخمدان داری..مال من زیر 1..حدودای .0.5 و 0.4 بود.آخرش دکترا گفتن باید تخمک اهدایی گیرم.(در 35 سالگی...البته کمم نیستا...ولی ابجی بزرگ تو 40 سالگی آخرین حاملگیش رو تجربه کرد)

آخه عزیزم منم 6 روز قبل دوتا امپول پروژسترون تزریق کردم...ولی هنوز خبری نیس.

پس عجله نکن گلم تا ۱۵ روز وقت داری برای پری 

ان شااله بزودی مامان میشی

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
سحر جون بهتره ی آزمایش amh بدی...لازمه که بدونی چقدر ذخیره تخمدان داری..مال من زیر 1..حدودای .0.5 و ...

من 26 سالمه عزیزم دوماه پیش دکتر رفتم گفت تا یکسال اقدام عکس و آزمایش لازم نيس. من شیش ماه اقدامم

راستش میترسم از آزمایش و اينجور چیزا

👍👍👍😊😊😊 واسه امضات انشاالله به سلامتی نی نی بیاد بغلت

فدااات گلم ایشاله اگه شمام منتظری بزودی مامان بشی برای دعای قشنگت برای نی نی ام تشکر ایشاله😍😍😍😘😘😘😇

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
عزيزم من دوره هام همیشه دقیقه حتی ساعتش. اینماه شیش روز عقب افتاد ولی بیبی چک زدم منفی بود. روز هفتم ...

خب پیش میاد اینطوری ام تا یسال وقت داری برای نی نی راستی فهمیدم نی نی نداری ایشاله خدا بهت یه تپلشو بده

عزیزم اون ماهی که 6 روز عقب انداختی ماه بعدش باردار شدی؟ 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸