2777
2789
عنوان

مادرای عزیز که بچه هاتون آسم کودکان داره،تست آلرژی دادین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 85 پست
ببخشید اینهمه سوال میپرسم.تابستونا هم اسپری اینا استفاده میکرد؟ من تابستون نزدم براش و خوب بود و به ...

بله تمام سالها و تمام فصول دارو و اسپرس استفاده کردیم 

چون باید دوره درمان تکمیل بشه بینش فاصله نیفته 

حتی اگه فکر میکنی حالش بهتره نباید دارو قطع بشه با تشخیص دکتر و تست تنفس دوز دارو تغییر میکنه یا قطع میشه 

الانم این مواد غذایی رو استفاده نمیکنه یا اینکه دیگه آزاده براش؟کاکائو و سس اینا؟ منظورم اینه که این ...

الان دیگه اون مشکل قبل رو نداره 

کاکائو اگه زیاده روی کنه شاید سرفه داشته باشهداما مصرف معمولی اکی هست 

سس گوجه هم اگه زیاده روی کنه خارش پوستی میگیره اما سرفه نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=363395001]الان دیگه اون مشکل قبل رو نداره  کاکائو اگه زیاده روی کنه شاید سرفه داشته باشهداما مصرف معمولی ...[/QUOTE

ممنونم وقت گذاشتی.انشالله خدا خیرتون بده.شما هم از دمیار استفاده میکردین؟راستی در کنار اسپری اینا مکمل های استئوکر و ویتامین اینا هم تجویز میکرد دکترش؟ 

اینکه میگن اسپری بینی تیغه بینی رو تحلیل میده واقعیه به نظرتون؟

الان دیگه اون مشکل قبل رو نداره کاکائو اگه زیاده روی کنه شاید سرفه داشته باشهداما مصرف معمولی اکی هس ...

در مورد استفاده از اسپری ها نکته ای چیزی هست بهم بگین؟ اخه توی همین نی نی سایت گفتن که اسپری بینی رو طوری بزنین به تیغه بینی نخوره و یا گفته بودن بعد اسپری دهان اب بخورین، شما چجور استفاده میکردین؟ البته ببخشید خیلی سوال پرسیدم و وقتتون رو گرفتم.بی نهایت ازتون سپاسگزارم

[QUOTE=363395001]الان دیگه اون مشکل قبل رو نداره کاکائو اگه زیاده روی کنه شاید سرفه داشته باشهداما ...

گمونم تا حدودای ۵ سالگی از دمیار استفاده می کردیم چون زود شروع کرده بود به استفاده از اسپری دیگه تا این سن یاد گرفته بود 

بله دکتر مکمل هم میداد یادمه استئوکر مصرف کردیم چند دوره اما خب چون دوره درمان ما طولانی بود مکمل های مختلفی رو طی اون سالها دکتر تجویز کرد 

در مورد استفاده از اسپری ها نکته ای چیزی هست بهم بگین؟ اخه توی همین نی نی سایت گفتن که اسپری بینی رو ...

تا جایی که یادمه نه 

دکتر همچین چیزی نگفته بود 

الانم مشکلی از لحاظ تیغه بینی یا اینجور موارد نداریم 

بعضی از اسپری دهانی لازمه که بعد استفاده دهان شسته بشه 

اما یادم نیست 

اینارو از دکترتون بپرسید کامل بهتون میگه 

تا جایی که یادمه نه دکتر همچین چیزی نگفته بود الانم مشکلی از لحاظ تیغه بینی یا اینجور موارد نداریم ب ...

عزیزم بچه هایی که اسم الرژی دارن اگه تو هوای سرد بدوبدو کنن بعدش ممکنه سرفه هاشون شروع شه؟ دخترم توی حیاط مدرسه مسابقه دو و فوتبال بازی کردن حالا دوباره با وجود استفاده منظم از اسپری و اینا دوباره سرفه های شدیدش شروع شده.نمیدونم دیگه چیکار کنم😢😭

عزیزم بچه هایی که اسم الرژی دارن اگه تو هوای سرد بدوبدو کنن بعدش ممکنه سرفه هاشون شروع شه؟ دخترم توی ...

بله صد درصد بعد بازی و دویدن تو هوای سرد این مساله پیش میاد 

برای بچه های آلرژی خیلی باید رعایت کرد

پسر من با اینکه الان تقریبا ۱۵ سالشه اما از دکترش نامه میگیرم برای مدرسه که تو هوای سرد و آلودگی هوا زنگهای تفریح بیرون نیاد از کلاسش 

بله صد درصد بعد بازی و دویدن تو هوای سرد این مساله پیش میاد برای بچه های آلرژی خیلی باید رعایت کردپس ...

با وجود ۵ تا قرص پردنیزولون باز همونجوریه.ازش سوال کردم گفت بازم بازی کردیم تو حیاط.نمیدونم چیکار کنم.دکتر پسرتون اسمش چیه؟راضی هستین ازش؟ ادرسش رو لطف میکنین؟تهرانن؟

با وجود ۵ تا قرص پردنیزولون باز همونجوریه.ازش سوال کردم گفت بازم بازی کردیم تو حیاط.نمیدونم چیکار کن ...

پسر من خب سالها تحت نظر دکتر بود ، پردنیزولون رو فقط یه دوره کوتاه مجبور به استفاده شدیم 

دکتر فریبرز زندیه 

بله تهران هستن ، مطبشون بلوار مرزداران هست 

تو نت بزنی شماره و آدرسش میاد