الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=363395001]الان دیگه اون مشکل قبل رو نداره کاکائو اگه زیاده روی کنه شاید سرفه داشته باشهداما مصرف معمولی ...[/QUOTE
ممنونم وقت گذاشتی.انشالله خدا خیرتون بده.شما هم از دمیار استفاده میکردین؟راستی در کنار اسپری اینا مکمل های استئوکر و ویتامین اینا هم تجویز میکرد دکترش؟
اینکه میگن اسپری بینی تیغه بینی رو تحلیل میده واقعیه به نظرتون؟
الان دیگه اون مشکل قبل رو نداره کاکائو اگه زیاده روی کنه شاید سرفه داشته باشهداما مصرف معمولی اکی هس ...
در مورد استفاده از اسپری ها نکته ای چیزی هست بهم بگین؟ اخه توی همین نی نی سایت گفتن که اسپری بینی رو طوری بزنین به تیغه بینی نخوره و یا گفته بودن بعد اسپری دهان اب بخورین، شما چجور استفاده میکردین؟ البته ببخشید خیلی سوال پرسیدم و وقتتون رو گرفتم.بی نهایت ازتون سپاسگزارم
تا جایی که یادمه نه دکتر همچین چیزی نگفته بود الانم مشکلی از لحاظ تیغه بینی یا اینجور موارد نداریم ب ...
عزیزم بچه هایی که اسم الرژی دارن اگه تو هوای سرد بدوبدو کنن بعدش ممکنه سرفه هاشون شروع شه؟ دخترم توی حیاط مدرسه مسابقه دو و فوتبال بازی کردن حالا دوباره با وجود استفاده منظم از اسپری و اینا دوباره سرفه های شدیدش شروع شده.نمیدونم دیگه چیکار کنم😢😭
بله صد درصد بعد بازی و دویدن تو هوای سرد این مساله پیش میاد برای بچه های آلرژی خیلی باید رعایت کردپس ...
با وجود ۵ تا قرص پردنیزولون باز همونجوریه.ازش سوال کردم گفت بازم بازی کردیم تو حیاط.نمیدونم چیکار کنم.دکتر پسرتون اسمش چیه؟راضی هستین ازش؟ ادرسش رو لطف میکنین؟تهرانن؟