2777
2789
عنوان

مادرای عزیز که بچه هاتون آسم کودکان داره،تست آلرژی دادین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 85 پست
پسر من خب سالها تحت نظر دکتر بود ، پردنیزولون رو فقط یه دوره کوتاه مجبور به استفاده شدیم دکتر فریبرز ...

سلام عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنین.یادمه گفتین که به مایت و گردو غبار حساس بودن پسرتون توی تست آلرژیش.برای این موارد چه کارایی کردین؟؟؟؟ممنون میشم بگین شما چیکار کردین که این از موارد دورباشه؟

در مورد رختخواب و بالشت اینا نکته ای چیزی هست که باید رعایت کنم براش؟

سلام عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنین.یادمه گفتین که به مایت و گردو غبار حساس بودن پسرتون توی تست آلر ...

رویه بالش و ملافه اش همیشه نخی بوده از بالش پر استفاده نمی کردم 

بالش هاشو از لایکو می خریدم

شستن هر دفعه روبالشی با دست ترجیحا پودر صابون فیروز می شستم از نرم کننده به خاطر عطرش استفاده نمی کردم 

سعی می‌کردم عروسکهایی که خیلی پولیشی هستن نداشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رویه بالش و ملافه اش همیشه نخی بوده از بالش پر استفاده نمی کردم بالش هاشو از لایکو می خریدمشستن هر د ...

خیلی ممنون.پتوش گلبافته پس باید پتوشو ملافه بگیرم. بالش رو باید اینترنتی سفارش بدم؟بالشتش از پنبه و الیافه.

رویه بالش و ملافه اش همیشه نخی بوده از بالش پر استفاده نمی کردم بالش هاشو از لایکو می خریدمشستن هر د ...

الان نت سرچ کردم محصولاتشون رو دیدم.همه محصولات لایکو ضد حساسیتن؟ یعنی هر کدومو بگیرم فرق نداره؟

ببخشید فدات بشم اینهمه سوال میپرسم.واکسنی چیزی هست برای قبل پاییز استفاده کنیم که کمک کننده باشه علائم کمتر یا سبکتر عود کنن؟

شما واکسن آنفولانزا میزدین؟

الان نت سرچ کردم محصولاتشون رو دیدم.همه محصولات لایکو ضد حساسیتن؟ یعنی هر کدومو بگیرم فرق نداره؟

بیشتر وسایلشون ضد حساسیت هست بهشون بگی هم خودشون راهنمایی میکنن 

درباره واکسن انفلوانزا هم بله با تاکید دکترش از ۳ یا ۴ سالگی سالی یکبار تو شهریور تزریق میکنه باعث میشه تعداد دفعات سرماخوردگی کمتر بشه و اگر درگیر شد شدتش کمتر باشه 

خلاصه بهت بگم تنها راهش مراعات کردن و مراقبت‌های همیشگی هست 

هیچ وقت کامل خوب نمیشه فقط می تونی شدت علائم و مدت درگیری رو کمتر کنی 

در ضمن حیوان خانگی به هیچ وجه 

استخر به هیچ عنوان 

بیشتر وسایلشون ضد حساسیت هست بهشون بگی هم خودشون راهنمایی میکنن درباره واکسن انفلوانزا هم بله با تاک ...

پس تزریق واکسن رو با دکترش درمیون میزارم ببینم نظرش چیه.

حیوون خونگی نداریم.هیچ وقت خوب نمیشه یعنی؟ 

الان پسرشما نسبت به چند سال پیشش خوب نشده؟ تمام امیدم اینه که بزرگتر میشه قوی تر میشه و خوب شه

بیشتر وسایلشون ضد حساسیت هست بهشون بگی هم خودشون راهنمایی میکنن درباره واکسن انفلوانزا هم بله با تاک ...

ببخشید همش سوال میکنم اذیت میشین خیلی به لحاظ روانی داغونم ممنونم که جواب میدین. الان پسر شما سرفه هاش تموم شده از یازده دوازده سالگیش؟چون گفتین اسپری استفاده نمیکنه میپرسم.همین که انشالله دخترم بزرگتر شه و سرفه نکنه و کمتر اذیت شه هم راضیم.الانا یه هفته خوبه دوهفته اذیته با سرفه و  دماغ کیپ.

ببخشید همش سوال میکنم اذیت میشین خیلی به لحاظ روانی داغونم ممنونم که جواب میدین. الان پسر شما سرفه ه ...

درباره خوب شدن که نه متاسفانه 

الرژی همیشه هست منتها بزرگتر میشن مقاومت بدنشون بالاتر میره و خودشون بیشتر این موضوع رو درک میکنن و مراقب هستن شرایط بهتر میشه 

دیگه تند تند این مشکل سرفه و تنگی نفس میش نمیاد مگر اینکه سرما بخورن یا غذاهای حساسیت زا مصرف کنن 

نگرانیتو می فهمم و کامل درکت میکنم 

منتها اول باید خودت قوی باشی و با روحیه 

جوری برخورد کنی باهاش که دخترت فکر نکنه ضعف داره و تفاوت داره 

پسر من الان خیلی بهتره و دیگه مثل قبل نیست ، منتها بهتر شدنش از وقتی رفت کلاس هفتم و همون حدود ۱۲ سالگی خودشو نشون داد