2777
2789
عنوان

سلام عزیزم

159 بازدید | 3 پست

فقط خواستم بگم منم همدردتم...

دیشب تاپیکهاتو خوندم و دیدم چقدر همه ی صحنه ها رو حرفاتو زندگی کردم...

منم یه فرشته معصوم دارم که گرفتار این بیماریه و کار من سوختن و سوختن و سوختنه....

@مامان_ننو  

تو زیباترین آرزوی منی💜

با اون کامنت خیلی حق الناس اومد گردنت پس خیلی خیالت راحت نباشه حیوونات  از جمله سگها مخلوق خدا هستن و ازار نرسوندن بهشون توصیه ی دینیو مذهبیه ولی اینکه بعضیا افراطی بهشون کمک میکنن و باعث ازدیاد سگهای ولگردو حملاتو کشته شدن ادمای بی گناه میشن اسمشم گذاشتن انسانیت یه تفکر بیخوده اگرم فکر کردی با کمک به سگها و با تهمت به ادمای مذهبی  و گیر دادن به مذهبیها و اعمال مذهبی  داره کارهای نیک میکنی سخت دراشتباهی 

سلام عزیزم 

واقعا هر بار با یاد اوری و فکر کردن به اینکه خدا چرا من رو با جگر گوشه ام امتحان کرد دلم میگیره

میدونی کاااش همسرم این بیماری رو داشت 

طلاق میگرفتم و میذاشتم میرفتم

اما نمیتونم ننو رو کاریش کنم 

فقط میبینم و به قول شما میسوزم و میسازم....

پرسه در جریان امواج صوت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم واقعا هر بار با یاد اوری و فکر کردن به اینکه خدا چرا من رو با جگر گوشه ام امتحان کرد دلم ...

اره میفهمم رنجتو...

این هم امتحان خداست و باید راضی باشبم به رضایتش...

جگرگوشه من الان تو کماست...

دعا کن براش

تو زیباترین آرزوی منی💜