2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جووونم بپرس سوالتو 

سلام ممنون که اومدی من فردا تازه میخوام برم برای تشکیل پرونده خواستم ببینم پروسش چقدر طول میکشه لز کی باید دارو شروع کنم و زمانیکه دارو مصرف میکنم مشکلی نیست مثلا یروزه مسافرت برم

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

خوب عزیزم وقتی تشکیل پرونده بدی همه چیزو دکترت بهت میگه .

توی دورانی که دارو مصرف میکنی فکر نکنم مسافرت مانعی داشته باشه .

فقط بعد از انتقال جنین استراحت میکنی .

پروسه اش که طولانیه تقریبا .

من از اردیبهشت اولین ویزیتو رفتم الآن هنوز به مرحله پانکچر نرسیدم .هر روز یه چیزی رو بررسی میکنه دکترم !!!!

ببين تو كه الان بري تشكيل پرونده بدي كلي طول ميكشه تا خود عمل كه ...

عمل که نه برای دارو میپرسم دارویی چیزی نمیدن اخه من هفته اینده سالگرد پدر بزرگمه میخواستم ببیننم میشه برم دارو مصرف کنم مشکلی میش نمیاد

ميري ويزيت ميشي خودت و همسرت،كلي آزمايش و اينا بايد انجام بدي. بعد هم بهت ميكن روز دوم يا سوم پريود ...

خوب من بم همینو گفتن فردا روز سوممه که گفتن بیا

نه بابا چه مشكلي...

نهايتا اگه آمپول هم داشته باشي چون آمپولا يخچالي هستن توي يه كلمن با كلي يخ بذار ببر ...

من خودم اين كارو مردم يه بار،كسي هم نفهميد اصلا كه من آمپول ميزنم 

...I faith to myself
نه بابا چه مشكلي... نهايتا اگه آمپول هم داشته باشي چون آمپولا يخچالي هستن توي يه كلمن با كلي يخ بذا ...

شما با ای وی اف باردار شدید😍😍میشه بپرسم چقدر طول کشید

ازروزسوم که بری به احتمال زیاد اول برات ال دی مینویسن،بعدپریود بعدش داروهاشروع میشه،هرچندکه اگرهنوزپرونده تشکیل ندادی چندماه به بررسی شرایطت و آزمایشها میگذره.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

اگر کلا پرونده ت از نظر یه سری آزمایشا خودت و همسرت تکمیله ۴۵ روز طول میکشه.من تمام آزمایشاتمو پیش متخصص تو شهر خودم انجام دادم.مثلا پرولاکتین و تیروییدو ذخیره تخمدان و ایدز و.......خیلی زیادم هست .عکس رنگی .برا شوهرمم انجام دادیم چند ماه طول کشید بیشترشونو دوم پریودی بایستی انجام بدی.بعد همه رو جمع کردم بردم تهران پیش دکترم سوم پریودی رفتم اول ال دی میخوری ۳ تاش که موند باز رفتم تهران سینافکت زدم تا پریود شدم ۵ روز اینا زدم سوم پریودی رفتم آمپولای اصلی رو شروع کردم تا فکر کنم روز ۱۲ یا ۱۳ که دکتر گفت فولیکولات خوبن بیا تخمک کشی یکشنبه که تخمک کشی کردم ۵شنبه انتقال دادم.برای انتقال جنین فریز هم استرادیول باید بخوری ماه قبلشم حتما ال دی بخور..من دو بار انجام دادم منفی شدم.