2777
2789

دیدید؟ وقتی هنگامه رفت تو خونشون ،نوید محمد زاده چهرش یه دفعه ای اخمو شد و با حالت غضب نگاه کرد، ولی نمیفهمم با هنگامه و خانوادش چ مشکلی داره؟!

شما همچین حسی نکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فسمت اخرش بود؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من حس میکنم میخاس از امیرو باباش انتقام بگیره

نع اخرش ک جمع شدن دور هم انگار واسع هنگامه برنامه چیده یودن ک گفت بلخره مخشو زدم

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
نع اخرش ک جمع شدن دور هم انگار واسع هنگامه برنامه چیده یودن ک گفت بلخره مخشو زدم

اخه ایرجو ب خاک سیاه نشوندن،هنگامه هم عاشق امیر بود و میخاس امیرو خراب کنه و به دستش بیاره

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

اخه ایرجو ب خاک سیاه نشوندن،هنگامه هم عاشق امیر بود و میخاس امیرو خراب کنه و به دستش بیاره

شاید ولی شایدم با هنگامه اینا دشمنیم دارع

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من حس میکنم میخاس از امیرو باباش انتقام بگیره

نه من حس میکنم از هنگامه میخواد انتقام بگیره

مادر نویدم دیدی آخرش ؟ انگار یه حرفایی برلی گفتن داشت اونجا ک تو اتاق تنها نشسته بود

بعدش اونجا ک هنگامه رفت خونشون اینم تو ماشین بود و گفت میخوام راه رفتنتو نگاه کنم بعدش دیدی چجوری حالت چهرش عوض شد؟  اون تغییر حالت چهره واسه عذاب وجدان نبود تو چشاش انتقام بود

آره

فصل دیگه داره؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔