2777
2789

فقط چهار روز توی سایت فعالیتتو کم کن یا نیا تا اعتراضت به این وضعیتو به گوش مدیر سایت برسونی

چقد خوبه که یجا مردم متحد شن برای گرفتن حقشون :))))

ما اینجا داریم زندگی میکنیم ..

@مونا_تهرانی  

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

@مونا_تهرانی  

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

نه نشده تاپیکی نمیزنم که مجبور بشم

حذفش کنم.اگه همه همینطور باشن

نیازی به حذف تاپیک نیست

منم کلی حرف دارم واسه گفتن

مشکل زیاد دارم ولی لازم نمی بینم اینجا بگم

حسین آرام جانم🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نشده تاپیکی نمیزنم که مجبور بشمحذفش کنم.اگه همه همینطور باشننیازی به حذف تاپیک نیستمنم کلی حرف دا ...

گاهی سوال پزشکی خصوصی داریم گاهی از رو هیجان تاپیکی میذاریم و گاهی اشتباها اطلاعاتی میذاریم که ممکنه بشناسنمون در هرصورت همه نمیتونن اینقد ملاحظه گر باشن و اشتباه خواهند کرد..

گاهی سوال پزشکی خصوصی داریم گاهی از رو هیجان تاپیکی میذاریم و گاهی اشتباها اطلاعاتی میذاریم که ممکنه ...

این سایت بی در و پیکره

بهتره چیزی نگیم که پشیمون بشیم

وقتی قرار نیست چیزی تغییر کنه

منظورم اینه کاربرا اختیاری ندارن

حسین آرام جانم🖤🖤

این سایت بی در و پیکرهبهتره چیزی نگیم که پشیمون بشیموقتی قرار نیست چیزی تغییر کنهمنظورم اینه کاربرا ...

تو همه ی اعتراضاتو اتحادا همین حرفای دلسرد کننده ادمو بجایی نمیرسونه وگرنه همه جای دنیا حقشونو میگیرن

تو همه ی اعتراضاتو اتحادا همین حرفای دلسرد کننده ادمو بجایی نمیرسونه وگرنه همه جای دنیا حقشونو میگیر ...

من دوتا کاربری ازم بخاطر این موضوع در عرض ده دقیقه معلق

شد اینا ککشون نمیگزه

حسین آرام جانم🖤🖤