2777
2789
عنوان

بارداری بعد کورتاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 31 پست
من ۵هفته متوجه شدم باردارم از همون اول لکه بینی داشتم تا اینکه بیشتر شد و دکتر گفت باید سقط بشه ۳شب ...

منم از همون اول لکه بینی داشتم هفته ی هفتم هشتم خودش سقط شد اما بقایاش موند مجبور شدم کورتاژ کنم،تازه بارداری بعدیم هم لکه بینی داشتم بخاطر همون از استرس داشتم میمردم

منم از همون اول لکه بینی داشتم هفته ی هفتم هشتم خودش سقط شد اما بقایاش موند مجبور شدم کورتاژ کنم،تاز ...

واییی چقد سخت من اینقد استرس دارم روزا میشینم گریه میکنم اصلا دست خودم نیست میترسم واقعا 

من اگه دوباره باردار شم و لکه بینی داشته باشم دق میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همون اول لکه بینی داشتم هفته ی هفتم هشتم خودش سقط شد اما بقایاش موند مجبور شدم کورتاژ کنم،تاز ...

شما زیر نظر دکتر بودین ؟

دارو خاصی مصرف کردین واسه بارداری مجدد یانه 

واییی چقد سخت من اینقد استرس دارم روزا میشینم گریه میکنم اصلا دست خودم نیست میترسم واقعا من اگه دوبا ...

برای من قلبش تشکیل نشد سقط شد بارداری دوم بار اول رفتم سونوگرافی گفت قلبش تشکیل شده ی هفته بعدش لکه بینیم شروع شد رفتم سونوگرافی گفت قلبش تشکیل نشده داشتم سکته میکردم که خداروشکر اشتباه کرد اما بارداریم درکل سخت بود کلا استراحت بودم

مشکلی پیش نیومد واسشون تو بارداری دوم ؟

ایشون رو ک میگم چهار بار سقط داشتن 

توی سقط دومشون بچه رو کورتاژ کردن 

بچه های بعدیش سقط شد ولی اصلا کوچکترین ارتباطی ب کورتاژ نداشت و مشکل بدنی خودش بود 

برای من قلبش تشکیل نشد سقط شد بارداری دوم بار اول رفتم سونوگرافی گفت قلبش تشکیل شده ی هفته بعدش لکه ...

چه شرایط سختی خدارو شکر که تودلیت برات موند و صحیح و سالمه 

خانمی دکتر به شما دارویی داده استفاده کنی ؟ یا فقط اسیدفولیک میخورید؟

من فولیک اسید و ویتامین ای ، دی و امگا ۳ دکتر گفت مصرف کنم گفت نیاز به داری دیگه ای نیست 

ولی من خیلی استرس دارم 

من فولیک اسید و ویتامین ای ، دی و امگا ۳ دکتر گفت مصرف کنم گفت نیاز به داری دیگه ای نیست ولی من خیلی ...

استرس نداشته باش دیگه بسپار بخدا خانم دکتر دیروز بمن گفت استرس خیلی بده گفت توکلت بخدا باشه فقط هرچی خیر باشه پیش میاد، بیبی چک زدی؟

استرس نداشته باش دیگه بسپار بخدا خانم دکتر دیروز بمن گفت استرس خیلی بده گفت توکلت بخدا باشه فقط هرچی ...

نه هنوز اقدام نکردم 

آخر ماه پریود میشم گذاشتم بعد پاکیم انشالله خدا خودش بهمون رحمش بیاد