2777
2789
بببخشید زیر ۱۳؛چی نوشتین؟

تو سوال ۵؟؟؟

راستی رشته ات چیه؟؟

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بببخشید زیر ۱۳؛چی نوشتین؟

اندازه  v×a را که حساب کردم

تو سوال ۵ اگه منظورته

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی ماشاله ب هوشت🥰

مررررسی🥹❤️

نمیدونم هنوز وقت داری یا نه ولی برا سوال ۳ و ۶ و ۷ که بردار و فضاس انتگرال یه گانه میخاد

فرمولشو اگه بلدی بده برات انتگرالش رو میگیرم

اندازه v×a را که حساب کردمتو سوال ۵ اگه منظورته

مرسی عزیزم فقط اخر سوال 9 ک کمرنگ نوشته شده میگی جواب نهاییش چی شده؟ 

درضمن عزیزم رشته ام فیزیکه.  بخاطز بچه ام خیلی از درسا عقب موندم