2777
2789

و اونی که اولین بار تأثیر معدل توی کنکور رو پیشنهاد داد  پیدا میکنم و میبرم میندازمش تو اولین تیمارستان 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت

خوش به حالم ؟؟

کل آیندم داره به باد میره با دلقک بازیای اینا 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
چه تاثیری روی روح و روان بچه ها گذاشته این طرح شکست میخوره

روح روان ما کیلو چند وقتی درآمدشون با کتابای تشریحی چند برابر شده 

روح روان ما کیلو چند وقتی درآمدشون با کتابای تشریحی چند برابر شده

فرمول بیست و ماجرا و کوفت و زهر مار. همیشه پای مافیایی کنکور وسطه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
سخت بود آزمون؟

من به بچه ها مشاوره میدادم ، انگار هرچی تو کتاباشون خوندن باد هوا سوالارو از مریخ آورده بودن سخت سخت از یه مبحث هیچی نیووردن مثلا فکر کن از زیست کلا تو کنکور ۲ تا سوال بدن انقدر غیراستاندارد و مزخرف

اصالت لر 🌬