2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزم ان شالله حاجت روا شی توام لطفا واسه سلامتی نی نی من دعا کن....دعا در حق همدیگه بیشتر قبول میشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
حتما عزیزم ان شالله حاجت روا شی توام لطفا واسه سلامتی نی نی من دعا کن....دعا در حق همدیگه بیشتر قبول ...

الهی آمین. 

انشاالله نی نیت سالم بیاد تو بغلت😘😘

الهی آمین.  انشاالله نی نیت سالم بیاد تو بغلت😘😘

ممنون عزیزم شمام بزودی حاجت روا شی ان شالله. ...........اللهم صل علی محمد و آل محمد 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

عزيزم پنجاه تاصلوات براي حل مشكلت ميفرستم ان شالله هرچه زودتر خواستت براورده بشه.شماهم اگه دوست داشتي واسه شفاي دختركوچولوم يه صلوات بفرس.ممنون

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
عزيزم پنجاه تاصلوات براي حل مشكلت ميفرستم ان شالله هرچه زودتر خواستت براورده بشه.شماهم اگه دوست داشت ...

اخی عزیزم. خدا شفاش بده الهی. من طاقت مریضی بچه ام رو ندارم درکت میکنم. انشاالله هرچه زودتر خوب بشه و دل همتون شاد.

ممنون از صلواتت

عزيزم پنجاه تاصلوات براي حل مشكلت ميفرستم ان شالله هرچه زودتر خواستت براورده بشه.شماهم اگه دوست داشت ...

عزیزم ان شالله دختر کوچولوت شفا میگیره به حق حضرت رقیه. ...فقط اگه دوس داشتی بگو مشکلش چیه

عزیزم ان شالله دختر کوچولوت شفا میگیره به حق حضرت رقیه. ...فقط اگه دوس داشتی بگو مشکلش چیه

ممنون عزيزم الهي امين.تشنج ورشد تاخيري داره

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین