من موقعی که از خواب پامیشم ضعف شدید دارم دانشجو خوابگاهم و درس میخونم انگار سرم بی حسشده پامیشم سرم سنگینه و اینکه ۵ ساعت تو روز میخوابم آیا بی خوابی واسه کسی عوارضی گذاشته؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله خستگی کسل بودن بی حالی دقیقا این شرایط رو دارم بااینکه مکمل میخورم
17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
نه من پاهام جون نداره سرم سنگین میشه گیج میره ی لحظه گیج میزنم
شاید کم خونی داری و بابیخوابی بیشتر اذیت میشی اگه میتونی یه روز ب خودت استراحت بده ببین بازم اینجوری میشی یانه
17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
خوب پس بخاطر بیخوابیه ضعیفت کرده وقتی 5 ساعت میخوابی اینام میشه عوارضش دیگه درس خوندن سخته 😄