2777
2789

از صبح درد خفیفی تو پهلوم داشتم همسرم گفت بریم دکتر گفتم احتمالا بخاطر نزدیک بودن پریوده و خوب میشم تا نزدیک ظهر که دردم شدت گرفت همراه تهوع و درد و تیرکشیدن پهلو و کشاله ران به حدی حالم بد شد که از درد گریه میکردم و میلرزیدم و نمیتونستم راه برم و‌ دیگه به فریاد زدن رسیدم رفتیم دکتر گفت علایم سنگ کلیه است و چندتا امپول مسکن برام زدن درد و تهوعم از بین رفت روز جمعه هم جایی نبود که برای سونو برم باید تا فردا صبر کنم برم پزشک متخصص و سونوگرافی اگه کسی تجربه داشته بگه درد سنگ کلیه اینطوریه ؟ و ممکنه دوباره تا فردا دردم برگرده دیگه طاقت ندارم 😔حق دارن بگن از درد زایمان بدتره درد زایمان تجربه نکردم ولی این وحشتناک بود دلم میخواست فقط بمیرم تا تموم شه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم سنگ داشتم .دردش همین یه باره .داروها رو بخوری دفع میشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سنگ داشتم .دردش همین یه باره .داروها رو بخوری دفع میشه

وای خدا فقط بهم شیاف داده اگه درد برگشت استفاده کنم نمیدونم چرا روز جمعه که امکانات نیست این بلاها سر ادم میاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره خیلی وحشتناکه بیچاره بابامم اینجوری میشد

ای وای انشالله هیشکی دچارش نشه من مرگ رو دیدم دخترم گریه میکرد میگفت نمی‌خوام بمیری 😐

الهی بگردمچیزی نیست انشالله خوب میشی و دیگه درد نکشی همیشه سلامت باشی

ممنون عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی

آرهبدبخت داماد ما داشت دردش میگرفت نصف شب میرعت تو خیابون خونه نمیموند که کسی گریش رو ببینهبعدش افتا ...

وای بنده خدا من میفهمم چی میکشیده خیلی سخت بود

وای خدا فقط بهم شیاف داده اگه درد برگشت استفاده کنم نمیدونم چرا روز جمعه که امکانات نیست این بلاها س ...

واقعا دردش وحشتناکه.من هم زایمان داشتم هم سنگ کلیه .درد زایمان قابل تحمل تر بود😑😂😂😂

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
شاید هم کیست رحم باشه

برام سونو نوشته فردا برم فقط هرچی هست خدا کنه تو سونو و آزمایش مشخص شه 

درذ سنگه کلیه اولنش خیلی زیاده  بعدشم ممکنه دو یه بار درد بگیره ولی شدنش کمتر از اولی باشه دیگه بعدش درد نداره فقط برو سونو بعد دکتر  برو تا بهت دارد بده دمنوش و آب زیاد بخور  و طناب بزن تا زودتر دفع بشه البته اگه کوچک باشه از عطاریان هم عرق خارشتر و کاستی و ترب بگیر برای دفع سنگ موثره برای دفعش تا فردا شیاف مسکن استفاده کن