2777
2789
عنوان

امروز شدیدترین درد زندگیمو تجربه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 61 پست
ای وای انشالله هیشکی دچارش نشه من مرگ رو دیدم دخترم گریه میکرد میگفت نمی‌خوام بمیری 😐

علایم سنگ کلیه هست ماالشعیر مالت از اون تلخا بخر بخور و بدو اونقدر بخور و بدو تا سنگت دفع بشه نوشیدنی زیاد بخور و پیاده روی خیلی برو از پله بپر پایین 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یعنی فامیل شما حج تمتع میرن اعمال عید قربان رو انجام نمیدن و حاجی نشده برمیگردن؟

نه نگفتم فامیل ما اینجوری کرذن گفتن از دوستای خارجی مثل هندی وجاهای دیگه که اونجا داشتن شنیدن همچین چیزی هست بعدم فقط خود قربانی رو فقط دیگه اونجا انجام نمیدن که گیر عربستان نیفته دیگه تو خیلی چیزا دست بردن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علایم سنگ کلیه هست ماالشعیر مالت از اون تلخا بخر بخور و بدو اونقدر بخور و بدو تا سنگت دفع بشه نوشیدن ...

ممنون عزیزم چشم امروز ببینم بهم‌نوبت میدن برم سونو 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه زبون بسته من ک ۷ماهه بود سنگ داشت ۱سالگی سنگ شکن شد سنگ خیلی بزرگ

وای طفلک☹️

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

سنگ تاوقتی توی کلیه هست علائم نداره احتمالا وارد لوله حالب شده که دردش شروع شده.تاوقتی دفع نشه ممکنه یهودرد  میاد سراغت.حتما شیاف ومسکن داشته باش. مایعات فراوان بخور تا دفع بشه

پارسا پسرمامان😍
بچه زبون بسته من ک ۷ماهه بود سنگ داشت ۱سالگی سنگ شکن شد سنگ خیلی بزرگ

ای جونم طفل معصوم چه دردی تحمل کرده بمیرم براش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ممنون عزیزم چشم امروز ببینم بهم‌نوبت میدن برم سونو

انشالله خوب میشی عزیزم دردش خیلی زیاده

سنگ تاوقتی توی کلیه هست علائم نداره احتمالا وارد لوله حالب شده که دردش شروع شده.تاوقتی دفع نشه ممکنه ...

چشم ممنون از راهنماییتون

سنگ تاوقتی توی کلیه هست علائم نداره احتمالا وارد لوله حالب شده که دردش شروع شده.تاوقتی دفع نشه ممکنه ...

لوله حالب زیر شکمه؟ منم سه چهار روز  رد شدید داشتم الان سه روزه خوب شدم تو تاپیکام هست میشه بیبینی و نظرت وبگی دردم از چیه؟ ممنون میشم🙏

لوله حالب زیر شکمه؟ منم سه چهار روز رد شدید داشتم الان سه روزه خوب شدم تو تاپیکام هست میشه بیبینی و ...

لوله حالب کلیه رو به مثانه وصل میکنه.درد سنگ‌کلیه ممکنه پهلوها زیر دل واطراف شکم باشه.ولی دردش قابل تحمل نیست.طوری که فرد حتما باید  مسکن بزنه یا شیاف بزاره.بعید میدونم درد شما از سنگ‌کلیه باشه.اگر سنگ‌کلیه باشه تا وقتی که دفع نشه.درد میره دوباره یک روز دوروز بعد برمیگرده.

پارسا پسرمامان😍

کاکل بلال مهمترییییینش.

دم گیلاس

قطره سنکل

آب فراوااااان

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

برای کلیه این سه تاکار رو کن

اول روغن سیاهدانه بخر بزن به پهلوهات قشنگ ماساژ بده و بعد ببند با شالی چیزی

دوما همیشه گرم نگه دار کراپ و تاپ کوتاه و ...نپوش

سوما حتما ترب سیاه بخرید ابش رو بگیر بخور . و اب کرفس هم عالیه