از صبح درد خفیفی تو پهلوم داشتم همسرم گفت بریم دکتر گفتم احتمالا بخاطر نزدیک بودن پریوده و خوب میشم تا نزدیک ظهر که دردم شدت گرفت همراه تهوع و درد و تیرکشیدن پهلو و کشاله ران به حدی حالم بد شد که از درد گریه میکردم و میلرزیدم و نمیتونستم راه برم و دیگه به فریاد زدن رسیدم رفتیم دکتر گفت علایم سنگ کلیه است و چندتا امپول مسکن برام زدن درد و تهوعم از بین رفت روز جمعه هم جایی نبود که برای سونو برم باید تا فردا صبر کنم برم پزشک متخصص و سونوگرافی اگه کسی تجربه داشته بگه درد سنگ کلیه اینطوریه ؟ و ممکنه دوباره تا فردا دردم برگرده دیگه طاقت ندارم 😔حق دارن بگن از درد زایمان بدتره درد زایمان تجربه نکردم ولی این وحشتناک بود دلم میخواست فقط بمیرم تا تموم شه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
یعنی فامیل شما حج تمتع میرن اعمال عید قربان رو انجام نمیدن و حاجی نشده برمیگردن؟
نه نگفتم فامیل ما اینجوری کرذن گفتن از دوستای خارجی مثل هندی وجاهای دیگه که اونجا داشتن شنیدن همچین چیزی هست بعدم فقط خود قربانی رو فقط دیگه اونجا انجام نمیدن که گیر عربستان نیفته دیگه تو خیلی چیزا دست بردن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سنگ تاوقتی توی کلیه هست علائم نداره احتمالا وارد لوله حالب شده که دردش شروع شده.تاوقتی دفع نشه ممکنه یهودرد میاد سراغت.حتما شیاف ومسکن داشته باش. مایعات فراوان بخور تا دفع بشه
لوله حالب زیر شکمه؟ منم سه چهار روز رد شدید داشتم الان سه روزه خوب شدم تو تاپیکام هست میشه بیبینی و ...
لوله حالب کلیه رو به مثانه وصل میکنه.درد سنگکلیه ممکنه پهلوها زیر دل واطراف شکم باشه.ولی دردش قابل تحمل نیست.طوری که فرد حتما باید مسکن بزنه یا شیاف بزاره.بعید میدونم درد شما از سنگکلیه باشه.اگر سنگکلیه باشه تا وقتی که دفع نشه.درد میره دوباره یک روز دوروز بعد برمیگرده.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)