2777
2789

چرا در طول تاریخ مخصوصا در انگلیس و آمریکا و اروپا 

چندین شاهزاده با زن هایی ازدواج کردن که چهره های معمولی و پر از عیب و ایراد داشتن یا زن سن بالا ، فقیر یا بازیگر فیلم های مستهجن یا رقاص کاباره ...

جالب و قشنگه که همچین عشقای واقعی وجود داره که مردی توی اوج مقام و ثروت که میتونه با بهترین زیبارویان یا موفق ترین دخترها ازدواج کنه ، عاشق یه دختر معمولی رو پایین میشه 

اینکه خیلی از شاهزاده ها ، سلطنت و خانواده و قصر را بخاطر عشقشون که یه زن معمولی بوده ول کردن ...

اونوقت یسری پسرهای ایرانی این همه دختر هارو بازی میدن و سواستفاده میکنن آخرشم میگن حرف ننم حرف بابام و دخترو میپیچونن ..

حتی شوهر هایی که توی زندگی متاهلی همچنان حرف شنوی مادرشونن و زنشونو عذاب میدن ..

به قسمت و تقدیر پی میبرم ..

ولی اینکه چرا این عشقای قشنگ و این معجزه ها و زندگی های رویایی و این خوشبختی ها برای ماها اتفاق نمیفته ... ذهنمو درگیر میکنه !

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

چون اونا مسلمون نیستن کلا آزادن خیلی‌ از ما جلوتر هستند عشق از همه چی بالاتر مثلا مهمترین ملاک ازدواج عشق و علاقه است اصلا چیزی به اسم ازدواج سنتی ندارن مثلاً ریس جمهور فرانسه عاشق معلمش میشه زمانی که 29 سالش بود با اون خانم که 54 ساله بود ازدواج می‌کنه هنوزم باهاش خودش خیلی ازش سر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مخصوصا اروپا گفتنت و درک نمیکنم والا شاهای زند و قاجار انقدر زن باز بودن ک مملکت ب اون بزرگیو تبدیل ب لونه موش کردن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چون اونا مسلمون نیستن کلا آزادن خیلی‌ از ما جلوتر هستند عشق از همه چی بالاتر مثلا مهمترین ملاک ازدوا ...

البته من ازدواجایی که پسر کم سن باشه و با کسی جای مادرش ازدواج کنه خوشم نمیاد و برعکس دختر کم سن باشه و با کسی جای پدرش ازدواج کنه برام زیبا و خوشایند نیست . 

ولی کامل حرفاتو موافقم . 

ازدواج باید با عشق قبلی باشه نه سنتی .

ولی خب اونجا اختلاط و آزادی و شرایط و جمع های زیادی برای آشنایی دختر و پسر هست ولی ایران شرایط برای روبرو شدن دختر و پسر کمه ... 

یه دانشگاه ، یه فضای مجازی ، یه مهمونی فامیلی یه خیابون و پارک ، و..

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
این مخصوصا اروپا گفتنت و درک نمیکنم والا شاهای زند و قاجار انقدر زن باز بودن ک مملکت ب اون بزرگیو تب ...

ایران را شاهان قاجار به افول کشوند با همون بچه بازی و شکم بارگی و زن بازی .. و بخشیدن شهرها به کشورهای بیگانه ..