2777
2789
عنوان

بتای کم!

6223 بازدید | 47 پست

بتای من روز ۲۸ پری عددش ۵۲ بوده

به نظرم کم هست و لکه بینی پیدا کردم...

به نظرتون فردا که می شه ۷۲ ساعت چه عددی باید باشه؟

بعضی جاها خوندم ۲۴ ساعت بعد دو برابر می شه و بعضی جاها بعد ۷۲ دو برابر می شه!

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

48 ساعت بعد باید دوبرابر بشه. دکترا به 48 ساعت معتقدن

ممنون

حالا که شده ۷۲ ساعت اشکال داره برم بتا بدم یا از روی اونم معلوم می شه؟

باتوجه به رنج آزمایشگاهی که دادی ۵۲ منفی بود ?

پری هام حدود ۲۶ روز بود

ولی چون ۳ ماه پیش سقط داشتم و ماه آخر خونریزی شدید و دو بار پشت سر هم با روزهای ۱۲ روزه داشتم نگرانم.

بالای ۳۰ بارداری مثبت بود

ممنون حالا که شده ۷۲ ساعت اشکال داره برم بتا بدم یا از روی اونم معلوم می شه؟

فردا برو تیتر بتا بده چهل و هشت ساعت بعدش هم تکرار کن باید دوبرابر شده باشه. سعی کن دوباره 48 ساعت بعدش هم تکرار کنی. یعنی سه تا آزمایش.

فردا برو تیتر بتا بده چهل و هشت ساعت بعدش هم تکرار کن باید دوبرابر شده باشه. سعی کن دوباره 48 ساعت ب ...

تیتر دقیقا چه فرقی داره؟مثلا برای من ۵۲ عدد داده بود که بالای ۳۰ رو زده بود بارداری

حالا اگه تیتر بود عددش چه فرقی می کرد؟

باید بیشتر از دو برابر بشه عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن عزیزم

نه اینکه لکه بینی دارم فکر می کنم داره سقط می شه و روحیه ام رو از دست دادم...اصلا رعایت نمی کنم....گرچه خیلییی منتظر بچه هستم بیشتر از دو سال به یک سقط که ۳ ماه پیش بود...

انگار که با خودم لجبازی کنم امروز کلی خرید هم بود و پیاده روی داشتم...الان ناراحت شدم از خودم ...

تیتر دقیقا چه فرقی داره؟مثلا برای من ۵۲ عدد داده بود که بالای ۳۰ رو زده بود بارداری حالا اگه تیتر ب ...

اگه عدد بتات بالای یه عددی بره(مثلا بالای 200) دیگه آزمایش بتای معمولی نشون نمیده. و توی جواب فقط اعلام میکنن بتا بزرکتر از دویست. اما تیتر بتا عدد دقیق رو بهت میگه.

حتما برو دکتر و جواب بتات رو با دکترت چک کن