2777
2789
عنوان

بتای کم!

| مشاهده متن کامل بحث + 6223 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به نظر من که شما بارداری . مبارکه

انشاءالله همینطوره....برام دعا کنید مثل ۳ ماه پیش نباشه که بارداری پوچ تو هفته ۱۰ سقط داشتم...اون موقع هم بتام پایین بود....برای همین الآن که لکه بینی دارم فکر می کنم همونطور و اصلا مراقب خودم نیستم....

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
انشاءالله همینطوره....برام دعا کنید مثل ۳ ماه پیش نباشه که بارداری پوچ تو هفته ۱۰ سقط داشتم...اون مو ...

عزیزم‌به چیزای بدفکرکن 

ایشالله که ایندفعه همچی خوب پیش میره همه بارداریاکه مثل هم نیس من خودم توهفته ۹لکه بینی پیداکردم وبعدم خونریزی دکترباسونوگفت جفتت ۲سانت جداشده واحتمال سقط هستش استراحت کامل کردم وچن تاامپول پرژسترون زدم خدادوشکرپسرمم صحیح وسالم دنیااومد

توکلت فقط به خداباشه بعدم مراقب خودت خیلی باش

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد
عزیزم توکه همچین شرایطی وداشتی وخودتم میدونی خوب یکم مواظب خودت باش ایشالله که چیزی نیس ونه ماه وبه ...

انشاءالله. چشم یک تلنگر بود حرفهاتون برام

برام دعا کنید اگر صلاح نیست از همین اولش معلوم بشه

اگه عدد بتات بالای یه عددی بره(مثلا بالای 200) دیگه آزمایش بتای معمولی نشون نمیده. و توی جواب فقط اع ...

این دکترم خیلی بد نوبت می ده منشیش

بتام که ۵۲ بود رک با شرح حالم که بینی دارم ماما برد داخل نشون دکتر داد گفت خیلی کمه و بعد چند روز برم سونو که برام نوشت و گفت با جواب سونو بیام

حالا فردا برم تیتر بدم ببینم چی می شه

عزیزم‌به چیزای بدفکرکن  ایشالله که ایندفعه همچی خوب پیش میره همه بارداریاکه مثل هم نیس من خودم ...

چشم.مرسی برای روحیه بهم می دید

جدی می گید؟ وای تو هفته ۹ و خونریزی!چه روزهایی گذرونیدید

خدا رو شکر که پسرتون سالم دنیا اومد

منم هفته شش فکر کنم بود که لکه بینی گرفتم. تو ماه سوم هم خونریزی داشتم با دفع لخته های بزرگ. بنام هم بار اول کم بود. فکر کنم ۶۳ بود. یه هفته بعدش تکرار کردم که خیییلی بالا رفته بود

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
چشم.مرسی برای روحیه بهم می دید جدی می گید؟ وای تو هفته ۹ و خونریزی!چه روزهایی گذرونیدید خدا رو شکر ...

اره عزیزم خیلی روزای بدی بودهمش استرس ونگرانی ولی خداخودش کمکم کرد

فدات شماهم با بهترینهافک کن که بهتربنهاواست رقم بخوره

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد
منم هفته شش فکر کنم بود که لکه بینی گرفتم. تو ماه سوم هم خونریزی داشتم با دفع لخته های بزرگ. بنام هم ...

وای ممنون برام تجربیاتتون رو نوشتید

هفته ۶ سونو دادید؟ و اینکه اون موقع که هفته ۶ بودید دکتر برای لکه بینی دارو تجویز نکرد؟

وای ماه سوم و لخته خون.!!!چه استرس آور

قبل سونو چیزی نداد. لکه بینیم بعد سونویی بود که فقط ساک حاملگی معلوم شد. بهم اون زمان شیاف پروژسترون داد. بعد هم که قلب بچه معلوم شد کلا دوفاستون میداد تا آخر. دوفاستون به نظرم ضرورت نداره. اما برای محکم شدن جای جنین خوبه

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
قبل سونو چیزی نداد. لکه بینیم بعد سونویی بود که فقط ساک حاملگی معلوم شد. بهم اون زمان شیاف پروژسترون ...

از ماما پرسیدم برای لکه بینی چکار کنم گفت هیچی تا موقعی. که سلامت جنین مشخص نشه دارویی تجویز نمی شه