2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 22516 بازدید | 553 پست
پسر

😍😍😍😍

خداروشکررررر

نگو اینجوری 

دوسالش ک شد دیگه راحت میشی 

دلت میاد آخه 

دخترات داداش دارن دیگه

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تاپیک دوسال پیشتو خوندم گفتی یه دختر داری کلا

دقیق بخون یه پسر داشتم از همسرم جدا شدم پسرم و باخودم آوردم دوباره ازدواج کردم همسرم دوتا بچه داره یه بچه مشترک هم داریم دوباره باردار شدم میشه پنج تا

تو رو قران جدی میگی چند سالته عزیزم خدا کمکت کنه بهت انرژی و قدرت بده بچه ها چند سالشونه

سلام گلم 

تبریک میگم هرچند که انگار حسو حالت اوکی نیست

ولی میخوام بهت بگم خیلیا هستن که آرزوشونه نی نی داشته باشن ... حالا خدابهت داده . میفهمم سختته ولی دیگه شده . از وجودش لذت ببر بخند شادباش با هرسه تاشون خوش باش

راستش من بچه اولم . دومی رو میخواستن سومی هم میخواستن ولی زودتر خودش تشریف اورد من اون موقع خیلی به مامان بابام حرفای نامربوط زدم خدامنو ببخشه خیلی بد حرف زدم نمیفهمیدم حالا جالبه بدونی دومی اصلا هیچ کاری بهم نداره ولی سومی خیلی خوبه و برام وجودش نعمته

خیلی وقتا اون ناخواسته هه بیشتر عصای دسته بیشتر خواستنیه ...

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

یکی مثله شما راحت باردار میشه و اصلا نمیفهمه چه نعمتیه

یکی هم مثله من باید هزار تا امپول و درد و سختی و برو بیا و هزینه های سنگین داشته باشم تا ببینم باردار میشم یا نه🥲

😍😍😍😍خداروشکرررررنگو اینجوری دوسالش ک شد دیگه راحت میشی دلت میاد آخه دخترات داداش دارن دیگه

ممنون عزیزم کاش میتونستم بپذیرم تو این، 5ماه بعدش دیگه دنیا بیاد مجبورم تحمل کنم زندگیم کلا بهم خورده هم خودم افسرده شدم هم شوهرم هم دخترام 

منم همین اتفاق برام افتاد دوتا بچه دارم یکی ۱۶ ساله یکی ۹ ساله ،،، سومی رو ناخواسته باردارم ۲۵ هفته ام،،،همش فکر سزارین و شب بیداری و دکتر و واکسن و .. میکنم غم و غصه ام میگیره

ممنون عزیزم کاش میتونستم بپذیرم تو این، 5ماه بعدش دیگه دنیا بیاد مجبورم تحمل کنم زندگیم کلا بهم خورد ...

چندسالشونه دخترات؟؟

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

حال روحی خودت از همه مهم تره و تازه بیشتر مسئولیت بچه باشماست 

بنظرم اشتباه کردین به حرف بقیه گوش نکردین و سقط نکردین 

میدونی بقیه الان کجان جواب حال بدتو بدن؟کجان وقتی میخای بچه رو بزرگ کنی؟

هیچوقت بخاطر بقیه از خودمون نباید بگذریم 

امیدوارم خدا کمکتون کنه عزیزم وبچه دنیا بیاد همه چی شیرین شه واستون

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰