2777
2789
باردار میشی انشالله پسر هم هستش به امید خدا

چند شب پیش حواب دیدم

چند تا ابنبات کنار بالشتم هستن

از این ابنبات کوچیکا

پوستشون رنگی بود

به رنگ قرمز و دوتا رنگ‌دیگه ای که یادم نمیاد

سه تا بودن

من گیر داده بودم برم نقره ایشو بیارم

نقره ایشو اوردم و بازش کردم خوردن

و یدفعه دستم‌خورد بهشون افتادن زمین

تعبیر داره

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
بگو. به سایت معتبر میگم برات تعبیر کنه😁

ارونا جان یدونه فا.ل برام میگیری لطفاً ؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باردار میشی انشالله پسر هم هستش به امید خدا

عزیزم من چندبار خواب یه بچه رو دیدم یه دختر بچه خیلی خوشگلو ناز یجورایی انگار مامانش بودم

ولی من مجردم 😐

چه معنی میده؟🥲

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ارونا جان یدونه فا.ل برام میگیری لطفاً ؟

باش😃

میتونی همینجا بگی؟ 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
باش😃میتونی همینجا بگی؟

آره عزیزم مرسی

رتبم چند میشه مثلا زیر سه هزار میشم یا زیر چهار یا پنج یا شیش هزار؟

پزشکی قبول میشم؟

یه اتفاق( احتمالا یه دروغ از طرف شما یا یه کار بچه گانه )باعث استرس و برآشفتگیت میشه ،اما اون استرس ...

منم خوابمو بگم!؟؟؟ 

با اجازه اسی 

دیشب خواب دیدم ی حیوون قرمز رنگ همش میخاست بیاد پیشم خاله ام نمیزاشت مامانمم پیشمون بود 

بعد ک پر زد رفت فهمیدم پرنده بوده 

بعد ک پر زد رفت بالا ی پرنده خیلی خیلیییییییی بزرگ ک همه رنگی داشت بالا سرمون داشت پرواز میکرد 

میتونی لرام تعبیرش کنی 

مرسی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
یه اتفاق( احتمالا یه دروغ از طرف شما یا یه کار بچه گانه )باعث استرس و برآشفتگیت میشه ،اما اون استرس ...

تو خواب دیدم یه پسر آشنا(یکی از پسرای فامیل) 

اول گونه ام رو بوسید و بعدش دستشو حالت نوازش روی بدنم کشید 

میشه لطفا تعبیر اینم بگید؟ ❤

:)🙂🤍

آره عزیزم مرسیرتبم چند میشه مثلا زیر سه هزار میشم یا زیر چهار یا پنج یا شیش هزار؟پزشکی قبول میشم؟

نزدیک به سه هزار و یا زیر سه هزار💙

بله قبول میشین💙

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
عزیزم من چندبار خواب یه بچه رو دیدم یه دختر بچه خیلی خوشگلو ناز یجورایی انگار مامانش بودمولی من مجرد ...

رزق و روزی و برکت هستش .در بعضی موارد هم در آینده صاحب همون دختر زیبا شدن انشاالله که برای شما هر چی که خیر و صلاح هست پیش بیاد

نزدیک به سه هزار و یا زیر سه هزار💙بله قبول میشین💙

عزیزم شهرشم میتونی بگی؟ شیراز میارم ؟ یا کرج یا رشت یا یاسوج ؟

رزق و روزی و برکت هستش .در بعضی موارد هم در آینده صاحب همون دختر زیبا شدن انشاالله که برای شما هر چی ...

چشماش رنگی بود خیلی حس میکننم دوسش دارم نمیدونم

تازه چندبار دیگم چیزای عجیب تکرار شد و یه پسر بچه مو طلایی فر یچیز عجیب بم گفت گفت اونا نمیدونن پیداشم نمیکنن ولی تو مثل اونا نیستی

عزیزم شهرشم میتونی بگی؟ شیراز میارم ؟ یا کرج یا رشت یا یاسوج ؟

شیراز💙

چند شب پیش حواب دیدمچند تا ابنبات کنار بالشتم هستناز این ابنبات کوچیکاپوستشون رنگی بودبه رنگ قرمز و ...

آبنبات تفریح و شیرینی با دوستان  هستش ولی مواظب باشید خوشی شما با حرفی یا اتفاقی خراب نشه

شیراز💙

مرسییییی قشنگم   

اگه وقت داری یچیز دیگه میشه بپرسم؟🥲

گوشیم هک شده ؟ به اطلاعاتم مث عکسا و چتا و فیلما دست پیدا کردن؟ غریبس با آشنا