یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=343660098] تو خواب دیدم یه پسر آشنا(یکی از پسرای فامیل) اول گونه ام رو بوسید و بعدش دستشو حالت نوا ...[/QUOTEشما خواستار اون فرد هستید ، یا اینکه از طرف اون فرد به شما خیری میرسه
چند شب پیش حواب دیدمچند تا ابنبات کنار بالشتم هستناز این ابنبات کوچیکاپوستشون رنگی بودبه رنگ قرمز و ...
تعبیر خواب شما میتواند نشاندهنده احساس تحمل ناکامی یا اضطراب در زندگی روزمره شما باشد. احتمالاً ابنباتها نمایانگر چیزهای کوچک و رنگارنگ در زندگی شما هستند که شما برای آنها تلاش میکنید، اما به نظر میرسد که در نهایت نتوانستهاید به آنها دست یافته و از آنها لذت ببرید. با این حال، این خواب همچنین میتواند نمایانگر این باشد که شما در حالتی هستید که احساس میکنید کاری که انجام دادهاید به نتیجه مطلوب نرسیده و از دست رفته است. این ممکن است یادآوری برای شما باشد که باید به اهداف خود ادامه دهید و تلاش کنید تا به آنها برسید و از آنها لذت ببرید.