2777
2789
مرسییییی قشنگم اگه وقت داری یچیز دیگه میشه بپرسم؟🥲گوشیم هک شده ؟ به اطلاعاتم مث عکسا و چتا و فیلم ...

قبلا هک شده💙

جزو فامیله ولی فامیل دور💙

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
قبلا هک شده💙جزو فامیله ولی فامیل دور💙

چتامو برداشته ؟ به تلگرامم دسترسی پیدا کرده بود؟

الان رو گوشیم نیس؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هک شده💙جزو فامیله ولی فامیل دور💙

چتامو برداشته ؟ به تلگرامم دسترسی پیدا کرده بود؟

الان رو گوشیم نیس؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
چتامو برداشته ؟ به تلگرامم دسترسی پیدا کرده بود؟الان رو گوشیم نیس؟

آینتون بسته شد💙🌹

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
دیگه باز نمیشه عزیزم؟🥲

خیر🌹

چند شب پیش حواب دیدمچند تا ابنبات کنار بالشتم هستناز این ابنبات کوچیکاپوستشون رنگی بودبه رنگ قرمز و ...

تعبیر خواب شما می‌تواند نشان‌دهنده احساس تحمل ناکامی یا اضطراب در زندگی روزمره شما باشد. احتمالاً ابنبات‌ها نمایانگر چیزهای کوچک و رنگارنگ در زندگی شما هستند که شما برای آن‌ها تلاش می‌کنید، اما به نظر می‌رسد که در نهایت نتوانسته‌اید به آن‌ها دست یافته و از آن‌ها لذت ببرید. با این حال، این خواب همچنین می‌تواند نمایانگر این باشد که شما در حالتی هستید که احساس می‌کنید کاری که انجام داده‌اید به نتیجه مطلوب نرسیده و از دست رفته است. این ممکن است یادآوری برای شما باشد که باید به اهداف خود ادامه دهید و تلاش کنید تا به آن‌ها برسید و از آن‌ها لذت ببرید.