2777
2789
خدا نکنه عزیزم 😘😘 الهی آمین 😘😍 الهی بیام خبر بارداری مو بهت بگم و الهی هر حاجتی داری برآورده بش ...

الهی آمین.

شک نکن تعییر خوابت ب معنای رفع مشکله ‌.

خوش قلب .

برای منم دعا کن.

من از کارم استعفا دادم مسیر شغلیم تغییر کرده دعا کن سرافکنده نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین.شک نکن تعییر خوابت ب معنای رفع مشکله ‌.خوش قلب .برای منم دعا کن.من از کارم استعفا دادم مسی ...

عزیزممم چشم حتما حتما برات دعا می‌کنم این روزها کارم فقط دعا کردنه الهی هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد برات عزیزمم 😘😘 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
عزیزممم چشم حتما حتما برات دعا می‌کنم این روزها کارم فقط دعا کردنه الهی هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد ب ...

فدای دل مهربونت .

ارامش داشته باش و فقط امیدوار باش .

ک ناممکن ها ممکن میشه

فدای دل مهربونت .ارامش داشته باش و فقط امیدوار باش .ک ناممکن ها ممکن میشه

الهی امین عزیزم مرسی از قوت قلبت عزیزم 😘😘

الهی بهترین ها برات پیش بیاد گلم ❤️💖💖💖

خدا نکنه عزیزم 😘😘 الهی آمین 😘😍 الهی بیام خبر بارداری مو بهت بگم و الهی هر حاجتی داری برآورده بش ...

یه سفره ختم صلوات حضرت فاطمه حتما بگیر بسیار بسیار عالیه انشاالله به زودی دامنت سبز میشه 

یه سفره ختم صلوات حضرت فاطمه حتما بگیر بسیار بسیار عالیه انشاالله به زودی دامنت سبز میشه

عزیزم حتما چشم 

ممنون که بهم گفتید 

ان شاالله عزیزم 

خوابتو بگو من تو سایت تعبیردون اشتراک دارم برات تعبیرشو بفرستم البته تعبیراش خیلی کلیشه ای و خشکه زی ...

چند شب پیش حواب دیدم

چند تا ابنبات کنار بالشتم هستن

از این ابنبات کوچیکا

پوستشون رنگی بود

به رنگ قرمز و دوتا رنگ‌دیگه ای که یادم نمیاد

سه تا بودن

من گیر داده بودم برم نقره ایشو بیارم

نقره ایشو اوردم و بازش کردم خوردن

و یدفعه دستم‌خورد بهشون افتادن زمین

تعبیر داره

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙