2777
2789
مشکل دارم ناباروی دارم اره ممکنه کسی برام دعا گرفته باشه چون حسود زیاد دارم متاسفانه 😢😢

خب چون ازت دفع شده به معنای رفع مشکله .

الهی ک زود زود خدا ی نی نی خوشگل بهت میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تصمیم به بارداری ندارید؟ یا در حال اقدام نیستید؟

بله عزیزم اقدام دارم دیگه می‌خوام اگر خدا بخواد برم ای وی اف 🥲

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
خب چون ازت دفع شده به معنای رفع مشکله .الهی ک زود زود خدا ی نی نی خوشگل بهت میده

ممنون عزیزم ان شاالله. الهی خدا از زبونت بشنوه 

خب چون ازت دفع شده به معنای رفع مشکله .الهی ک زود زود خدا ی نی نی خوشگل بهت میده

عزیزم خواب اون یکیم هم خوبه !؟ شوهرم خواب دیده 

من حس ششمم میگه خدا داره روحتون و برای پذیرش نی نی اماده میکنه.

الهی آمین 😭😭 نمی‌دونی چقدر امیدوار شدم 😭😭😭 عزیزم الهی هر حاجتی داری خدای مهربون بهت بده  

الهی آمین 😭😭 نمی‌دونی چقدر امیدوار شدم 😭😭😭 عزیزم الهی هر حاجتی داری خدای مهربون بهت بده

فدای دل مهربونت بشم .

بخدا محض امیدواری نگفتم من همچین حسی دارم.

خبرای خوش و بهم بده

فدای دل مهربونت بشم .بخدا محض امیدواری نگفتم من همچین حسی دارم.خبرای خوش و بهم بده

خدا نکنه عزیزم 😘😘 الهی آمین 😘😍 الهی بیام خبر بارداری مو بهت بگم و الهی هر  حاجتی داری برآورده بشه 😍😘 

خواب خودمو وقتی یه ذکر مال حضرت فاطمه بود شروع کردم شبش همچین خوابی دیدم الهی هر خیره