2777
2789

شما نمیدونین که تو زندگیشون چی بوده من خودمو میگم تو زندگی هیچی به خودم ندیدم از بچگی همش دکترو و آزمایش یا حرفای دیگران به خاطر قیافم از بس هیچی ندیدم عقده ای شدم و بداخلاق حق بدین به کسی که چیزی ندیده به خودش بداخلاق باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بداخلاقی همه رو دور میکنه از اطرافت . آدما شاید بتونن قضاوت نکنن ولی قطعا تحمل هم نمیکنن آدم بداخلاق رو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اینم بگم با کسایی بداخلاقی میکنم که اذیتم کردن واقعا

خوب اون که مهم نیست ، کسی که اذیتت کرده واقعا دیگه قضاوت کردنش مهمه برات ؟

مهم اینه که با بقیه آدما که ربطی به شما و مشکلاتت ندارن بداخلاقی نکنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم