بچه ها من چند وقتیه گل لاله عباسی کاشتم داخل گلدون رشد کرده بزرگ شده ولی فعلا گل نداده امروز دیدم برگای پایینش زرد شده،بالایی ها خوبن ،کسی تجربه داره؟هر روز بهش آب میدم نکنه بخاطر هرروز آب دادنه،الان عکسشو میذارم ببینید
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی بخاطر آب دادن هرروز اینطور شده؟ یعنی خراب شده😭
اره بابا گل گندیده میشه هر روز
بزارش تو افتاب دو روز درمیون بش یه مقدار بده
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
دیروز آب دادم،امروز آب ندم،فردا هم ندم،پس فردا بدم؟ بعد این زردی هاش درست میشه؟ توروخدا ببخشید زیاد ...
نه بابا خواهش میکنم
اره ،دقیقا همینجور
ما نزدیک ۳۰ تا گلدون گل داریم
همینطور اب میدیم
وقتایی هم که خیلی تشنه میشه و خاکش خشکه یزره اب میدیم
تقویت گل هممیتوتی از گلخونه بخری
دیروز آب دادم،امروز آب ندم،فردا هم ندم،پس فردا بدم؟ بعد این زردی هاش درست میشه؟ توروخدا ببخشید زیاد ...
نه بابا خواهش میکنم
اره ،دقیقا همینجور
ما نزدیک ۳۰ تا گلدون گل داریم
همینطور اب میدیم
وقتایی هم که خیلی تشنه میشه و خاکش خشکه یزره اب میدیم
تقویت گل هممیتوتی از گلخونه بخری