2777
2789
عنوان

بیماری دست و پا و دهان

913 بازدید | 18 پست

مامانا بچم ۱۰ماهشه فکر کنم این بیماری رو گرفته،دستاش و پاهاش و ناحیه تناسلیش جوش زده توی دهنش پر از جوشه

میدونم میگن که دوره داره و باید بگدره فقط سوالم اینه بچه من هیچی هیچی نمیخوره گشنه هست ولی نمیتونه بخوره😭😭😭

میترسم چیزیش بشه، ببرم بیمارستان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره داره ولی حتما دکتر ببر و مایعات بده سرخ کردنی درست نکن و نخور سعی کن خنکی بدی خیار یا هندوانه رنده کن بزن به پوستش 

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️
چیزی نمیخوره جون دهن پر افته اگه ب ماست حساسیت نداره بده بهش .چیزای نرم بده .خیلی نرم و رقیق .اروم ب ...

فرنی درست کردم گذاشتم یخچال ،اصلا قاشق رو میبینه جیغ میزنه ،شیرخشکش رو با اب خنک درست میکنم شیشه رو میبینه جیغ میزنه

چیزی نمیخوره جون دهن پر افته اگه ب ماست حساسیت نداره بده بهش .چیزای نرم بده .خیلی نرم و رقیق .اروم ب ...

بنظرتون ببرم بیمارستان بستری کنن سرم بگیره لااقل؟ میترسم از گرسنگی چیزیش بشه😭

فرنی درست کردم گذاشتم یخچال ،اصلا قاشق رو میبینه جیغ میزنه ،شیرخشکش رو با اب خنک درست میکنم شیشه رو ...

شیشه رو نمیتونه میک بزنه 

حتما ببر دکتر دارو میده ،برای التهاب دهان هم قطره میده 

زود خوب میشه 

سعی کن سرگرم کنی یا ببری بیرون بهش غذا بدب

بنظرتون ببرم بیمارستان بستری کنن سرم بگیره لااقل؟ میترسم از گرسنگی چیزیش بشه😭

درمانگاه هم ببری دارو میدن ،نیاز باشه سرم میده

یا بیمارستان هم پزشک هست ،ویزیت میکنه 

شیشه رو نمیتونه میک بزنه حتما ببر دکتر دارو میده ،برای التهاب دهان هم قطره میده زود خوب میشه سعی کن ...

صبح دکتر بودیم فقط دیفن هیدرامین داد واسه تب هم شربت استامینوفن و شیاف

صبح دکتر بودیم فقط دیفن هیدرامین داد واسه تب هم شربت استامینوفن و شیاف

یادمه خاهرم کوچبک بود تب شدید ک کرد دهنش پر افت شد 

هیچب نمیخورد 

دکتر یه قطره دهان داد ک میزد کل دهنش بنفش میشد 

بعد اون کم کم ب غذا اومد 

مثلا لقمه رو اندازه عدس میگرفتیم با ماست میزاشیم سر حلقش ک فقط قورت بده

یادمه خاهرم کوچبک بود تب شدید ک کرد دهنش پر افت شد هیچب نمیخورد دکتر یه قطره دهان داد ک میزد کل دهنش ...

الهی بگردم

بچه من ده ماهشه نمیتونه طفلی حرف بزنه نمیتونه دردش رو بگه خیلی ناراحتم😭

لطفا دعاش کن