2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3908 بازدید | 74 پست
همش شرمنده ام ازش

عزیزم فکرای منفی رو از خودت دور کن اونم یه گذشته ای داشته 

همین که تکرار نکنی و بخوای سالم زندگی کنی خودش جبرانه 

این افکارو از ذهنت بیرون کن عاقلانه فکر کن نه با احساس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بچه بوده یه اشتباهی کرده میبینی که خودشم پشیمونه شما هم فقط بلدید سرزنش کنید و حس گناه به آدم ب ...

عزیز پیام بخون من کلی گفتم  امیدوارم خدا هم ببخشه اسی رو اما در کل خدا زمانی می بخشه که تو غافل باشی نه اینکه این گناه رو عادی بدونی و بعد بگی حالا که شده. اینجا دارن عادي جلوه می دن 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

توبه کافیه ولی اگه پسرخودت جای شوهر این خانم بود قبول میکردی؟

بله حتما  قبول میکردم  اگر افکار امروزش سالم باشه 

مگه همه ادما پاک و معصومن

هرکسی ممکنه تو گذشته خطایی کرده باشه با هر درجه ای 

بله حتما قبول میکردم اگر افکار امروزش سالم باشه مگه همه ادما پاک و معصومنهرکسی ممکنه تو گذشته خطای ...

این خیلی خوبه ولی همه مثل شمانیستن اون پسر با فکراینکه بایه دختر باکره ازدواج کرده اومده جلو و نمیدونم ایا عقد هم ازنظر شرعیش درسته یانه. باید قبلش بهش  میگفت 

بچه ها منم شرایط مشابه استارتر رو دارم با این تفاوت ک هیچکس نفهمید حتی خانوادمالان در شرف ازدواجم و ...

مگه فیلمی چیزی ازت داره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

استارتر به قول بچه ها قطره چکونی نکن. تو یه خط توضیح بده که چیشد بچه ها هم معطل نکن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نه...پسره خودش اطلاعاتی بود مثل سگ از آبروش میترسه

اگر فیلمی عکسی نداره پس دیگه ولش کن . اگه اینجوره اون پای خودشم گیره . اما خواهرانه بهت میگم دیگه حواست به زندگیت باشه لازم هم نیس چیزی توضیح بدی به نامزدت فقط توبه کن و از خدا کمک بخواه که کمکت کنه. دور دوس پسر این چیزا خط بکش کلا و راحت برو سر زندگیت