وقتی ۱۵سالم بود یه اشتباهی کردم در کمال بی عقلی که باعث شد عمرم تباه بشه آبروی خودم وخانواده م رفت طوریکه تو فامیل بی آبروم طوریکه هیچ کس باهام حرف نمیزنه نه خانواده پدریم نه خاله ودختر خاله هام با این اشتباهم خسارت مالی زیادی به خانوادم زدم وابروشونم بردم طوریکه که هنوز خسارت مالی که بهشون زدم هنوز ادامه داره شوهرمم باهام حرف نمیزنه انگار خدا پیش همه سیاهم کرده ونه خواهرشوهرم هیچکسی باهام حرف نمیزنه خسته شدم از حقارت و تنهایی دلم میخواد یبار به گذشته برگردم واشتباه نکنم زندگیم شده حسرت که میتونستم یه فرد عادی باشم بایه زندگی عادی اشتباهم این بود که رابطه با یه پسر ورفتن به خلوتش که بعدشم از خودم متنفرشدم و سوختن هرروز تو زندگیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا بچه بوده یه اشتباهی کرده میبینی که خودشم پشیمونه شما هم فقط بلدید سرزنش کنید و حس گناه به آدم ب ...
عزیز پیام بخون من کلی گفتم امیدوارم خدا هم ببخشه اسی رو اما در کل خدا زمانی می بخشه که تو غافل باشی نه اینکه این گناه رو عادی بدونی و بعد بگی حالا که شده. اینجا دارن عادي جلوه می دن
فاصلهٔ بین تو و اهدافت یک کلمه است:«اراده»🌱این فاصله را پر کن و باور کن هدفهایت از آن چیزی که فکر میکنی به تو نزدیکتر هستند.🕊️
بله حتما قبول میکردم اگر افکار امروزش سالم باشه مگه همه ادما پاک و معصومنهرکسی ممکنه تو گذشته خطای ...
این خیلی خوبه ولی همه مثل شمانیستن اون پسر با فکراینکه بایه دختر باکره ازدواج کرده اومده جلو و نمیدونم ایا عقد هم ازنظر شرعیش درسته یانه. باید قبلش بهش میگفت
بچه ها منم شرایط مشابه استارتر رو دارم با این تفاوت ک هیچکس نفهمید حتی خانوادمالان در شرف ازدواجم و ...
مگه فیلمی چیزی ازت داره
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
استارتر به قول بچه ها قطره چکونی نکن. تو یه خط توضیح بده که چیشد بچه ها هم معطل نکن
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
نه...پسره خودش اطلاعاتی بود مثل سگ از آبروش میترسه
اگر فیلمی عکسی نداره پس دیگه ولش کن . اگه اینجوره اون پای خودشم گیره . اما خواهرانه بهت میگم دیگه حواست به زندگیت باشه لازم هم نیس چیزی توضیح بدی به نامزدت فقط توبه کن و از خدا کمک بخواه که کمکت کنه. دور دوس پسر این چیزا خط بکش کلا و راحت برو سر زندگیت