2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 74 پست

بچه ها منم شرایط مشابه استارتر رو دارم با این تفاوت ک هیچکس نفهمید حتی خانوادم

الان در شرف ازدواجم و همش حس عذاب وجدان و ترس از اینکه زبونم لال بخواد رو بشه گذشتم

چیکار کنم؟؟ تو رو خدا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج با دوست پسر یکی میدونی؟ آدم تو دوستی با یه بلاک‌میتونه تمومش کنه قهرکنه تموم‌میشه ولی ازدواج ...

نه اصلا یکی نمی دونم، اما ارتباط با نامحرم و رابطه و زنا کردن ضررهاش به مراتب بدتر و شدیدتر از  ازدواج نامناسبه، زنا توی جامعه زیاد شده و اين یعنی فاجعه...

متاسفانه اینجا عجیب عادي سازیش می کنن

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

بچه ها منم شرایط مشابه استارتر رو دارم با این تفاوت ک هیچکس نفهمید حتی خانوادمالان در شرف ازدواجم و ...

هیچکاری بسپر به خدا انشاءالله که چیزی هم نمیشه 

خیلیا اشتباه کردن تو مجردی و چندین سالم دارن سالم زندگی میکنن توبه کن کافیه 

نه اصلا یکی نمی دونم، اما ارتباط با نامحرم و رابطه و زنا کردن ضررهاش به مراتب بدتر و شدیدتر از ازدو ...

حالا بچه بوده یه اشتباهی کرده میبینی که خودشم پشیمونه شما هم فقط بلدید سرزنش کنید و حس گناه به آدم بدید .شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه 

ببخشید اما بعضیا ادعای خدایی دارن گاهی خود خدا میبخشه بنده هاش نمیبخشن

بچه ها منم شرایط مشابه استارتر رو دارم با این تفاوت ک هیچکس نفهمید حتی خانوادمالان در شرف ازدواجم و ...

عزیزم میای خصوصی؟ 

کاربر جدید نیستم واسه شناسایی نشدن اینو زدم

الانم با این اومدم اگه بتونم راهنماییت کنم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃