2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 74 پست
بعد وقتی میگم رابطه با پسر درهرصورت به ضرر دختر مارو میخوورندیگه کاری که شده اروم اروم نظرشون و ب خو ...

دقیقا 👍 میگن نباید تو اون سن ازدواج می کردی، اما خب چه اشکال داره با پسره رابطه داشتی 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اشتباه میکنن تو زندگیشون

منم همچین غلطی کردم و عذاب وجدانش تا آخر با من خواهد بود

فقط از خدا خواستم هیچوقت هیچکس هیچی نفهمه و آبرومو سپردم دست خدا

ای کاش نمیذاشتی بقیه بفهمن عزیز دلم

اشتباه کردی دیگه عزیزم بچه بودیرفتار اطرافیانت خیلی عجیب‌ترهولی این چه ربطی به خسارت مالی داشت؟

احتمالا دوخته 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

همه تو زندگی اشتباه میکنن اطرافیان نباید اینجور برخورد کنن مگه اونا هیچ وقت اشتباه نکردن و معصومن . اعتماد بنفس داشته باش دیگه انقد خودت. مقصر ندون کاریه کا تو گدشته شده الان به فکر پیشرفت خودت باش سعی کن انقد پیشرفت کنی و خوب باشی که اصلا دیگه گذشته به چشم نیاد

دقیقا 👍 میگن نباید تو اون سن ازدواج می کردی، اما خب چه اشکال داره با پسره رابطه داشتی

ازدواج با دوست پسر یکی میدونی؟ 

آدم تو دوستی با یه بلاک‌میتونه تمومش کنه قهرکنه تموم‌میشه ولی ازدواج باید چند سال بری دادگاه و بیای تا تموم شه و همش باید گذشت کنی کلی مسؤلیت داری کلی دغدغه فکری داری

عزیزم خودتو بسپر به خدا وقتی دیگه خودتم پسیمونی

اطرافیان هم  دارن گناهت رو میشورن و بار گناه سبک میشه ناراحت نشو 

از این به بعد هم اگر کسی چیزی گفت تو چشمشون نگاه کن و بگو همه یه چیزایی دارن که اگر رو بشه ابروشون میره  پس بترس از اه دلم 

اینجوری بگی خودشونو جمع میکنن

استارتر خیلی گنگ توضیح دادی

۱۵ سالگی شوهر داشتی؟؟

ضرر مالی واسه خانوادت چی بود؟؟

از این اشتباهات تو زندگی آدمای کم سن زیاده،الان میخوای بشینی بقیه زندگیتو حسرت بخوری؟؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

همه اشتباه میکنن تو زندگیشونمنم همچین غلطی کردم و عذاب وجدانش تا آخر با من خواهد بودفقط از خدا خواست ...

خدا میبینه و به اون بزرگیش توبه و گناه آدمو میبخشه ولی امان از بنده های کوچیکش که اگه بفهمن آدمو رسوا میکنن قربون مهربونی خدا برم

اولا خانوادت اشتباه کردن که یه همچین رفتاری دارن مشکل از تربیت خانواده بوده که دختر ۱۵ ساله مجبور شده همچین کاری کنه و خانواده باید خودشون رو اصلاح کنن که چیکار کردن که دخترشون باعث شده دل به یه پسر ببنده  حس میکنم خانواده و فامیلتون به شدت سنتی هستن

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨