2777
2789
عنوان

شما دوست خوب دارین؟

218 بازدید | 13 پست

سلام . صبحتون بخیر باشه 

یه توضیح کوچیکی بدم من ...

حقیقتا تو این سالی که گذشت خیلی تغیرات از لحاظ روحیه و اخلاقی برام پیش اومد که یکیش دقیقا بحث داشتن دوست خوب هستش . جدیدا احساس میکنم که با هرکسی نمیتونم معاشرت کنم (صحبت کنم) چون که هرکی دایره فکری خودشو داره و فقط دوست داره توی اون حوزه علایق خودش صحبت کنه ، این موضوع به قدری برام اهمیت پیدا کرده که از تمامی دوستانی که دارم و داشتم فقط با یکیشون وقتی هم صحبت میشم لذت میبرم و با بقیشون قطع ارتباط کردم یا دارم میکنم .

قبلا اصلا اینطوری نبودم من ، یعنی اصلا فکر نمیکردم که با کی دارم صحبت میکنم و درباره چی صحبت میکنم . با دوستامون 6 ساعت بیرون بودیم و فقط میگفتیم و میخندیدم ولی الان اصلا نمیتونم بپذیرم که اونجوری برم بیرون .

متن یخورده طولانی شد . با توجه به توضیحاتی که دادم بنظرتون همچین تغیری خوبه؟کسی همچین تجربه ای داشته؟ بنظرتون به این افسردگی میگن؟ 

آقا هستم 🙏🏻

نه ندارم هیچ وقت نداشتم دلیلش نفهمیدم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان هیچ دوستی ندارم. به هزار و یک دلیل!

کسی رو هم خارج نکردم، بعد از یه مدت، دوستها خودشون ناپدید میشن. مثلا اونایی که عروس شدن، دیگه یهو منو فراموش کردن. بعد ها همو میدیدیم، اونا هی میپرسیدن چرا ازدواج نکردی؟ حالا مثلا ۱۰ سال بعد اون، هنوزم من مجرد بود. 

بعد دیگه شرایطا بهم نمیخورد تو دوستی، طرف متاهله ، بچه داره، شاغله، و غیر و غیره

حالا اونایی هم که دوست موندن، باز خط فکریشون ، با من فرق داره، تا تقی به توقی میخوره، مقایسه و حسادت....

دیگه بالاخره نمیره آدم سراغشون

من بشخصه از هفتم به بعد آنقدر تو دوستام کم وزیاد پیش اومد دیگه یاد گرفتم آدم درستش کیه من قبلا به اینایی که اکیپ دارن ومیگن ومیخندن خیلی حسودیم میشد ولی چند دفعه مثلا تو کافه که میز کناریم بودن یا بیرون اکثر حرفاشون به دوس پسر واکس و قیافه و این‌چیزها خلاصه میشه من اصلا هم فاز اینطور آدما نیستم بعد خنده های مصنوعی و حرفای الکی و کلاس گذاشتن و لاس زدن با بقیه پسرا

معجزه خود تویی ...🩵🌱

من بشخصه از هفتم به بعد آنقدر تو دوستام کم وزیاد پیش اومد دیگه یاد گرفتم آدم درستش کیه من قبلا به ای ...

اره منم تجربه مشابه تو این زمینه دارم . وقتی وارد اینجور اکیپا شدم دیدم اونجوری که فکر میکردم نبود

آقا هستم 🙏🏻

اره منم تجربه مشابه تو این زمینه دارم . وقتی وارد اینجور اکیپا شدم دیدم اونجوری که فکر میکردم نبود

ما کلاس دهم یه اکیپ چهارنفره داشتیم خیلی خوش بودیم یکیش کلا فاز عوض کرد و مغرور شد اصلا یه آدم دیگه شد اونیکیم سال بعد مدرسمون عوض کرد ورابطه هامون قطع شد بعدم یکبار پیام دادم بهش آنقدر گرفت خودشو پشیمون شدم الان تجربه های مشابه منو خواهرم داره تجربه میکنه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ما کلاس دهم یه اکیپ چهارنفره داشتیم خیلی خوش بودیم یکیش کلا فاز عوض کرد و مغرور شد اصلا یه آدم دیگه ...

دقیقا ما هم سال دهم با هم خیلی اوکی بودیم ولی سال یازدهم همه چی تغییر کرده اکیپ هفت نفره ای بودیم که حتی به ترک دسوار هم میخندیدیم اما الان هیچکس حوصله دیگری رو نداره