2777
2789
عنوان

حال به نظر من بهترین سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔰 سن ازدواج

این روزها حرفهای زیادی درباره سن ازدواج می شنوید؛ این که سن ازدواج بر طبق آمار بالا رفته است؛ این که بالا رفتن سن ازدواج، دلیلی بر مشکلات اجتماعی و اقتصادی است و نه از روی تمایل و خواست جوانان و این که سن بلوغ فکری و بلوغ جنسی در گروه های مختلف اجتماعی تغییر پیدا کرده است.

اما هیچ یک از اینها اصل مطلب نیست؛ اصل مطلب این است که مناسب ترین سن ازدواج برای هر دو گروه جنسی، سنی است که دو طرف از لحاظ جسمی، به بلوغ کامل رسیده باشند و از لحاظ روانی آمادگی پذیرش مسئولیت ازدواج را داشته باشند.

این ها اساسی ترین و بنیادی ترین زمینه های تشکیل یک زندگی مشترک است.

سن تقویمی هرچند بی اهمیت نیست، اما مهمتر از آن، سن عقلی است که ضامن بقای زندگی مشترک خواهد بود .

از ۱۷؟!پس دختر کی واسه خودش زندگی کنه ، کی جَوونی کنه؟فوری تا به بلوغ رسید شوهرداری کنه؟!

من دیدم 17سالگی نامزد کرده در حد نشون 19 سالگی ازدواج کرده جوونیشم کرده

خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
از ۱۷؟!پس دختر کی واسه خودش زندگی کنه ، کی جَوونی کنه؟فوری تا به بلوغ رسید شوهرداری کنه؟!

میدونی نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید چون واقعا بعضیا از لحاظ جن سی از همون بلوغ اذیت میشن و نمیتونن خودشون کنترل کن

من دختر دیدم ۱۷سالگی عروسی کرده الآن دوتا بچه هم داره و خیلی خیلی راضیه در مقابل دختر ۲۵سال به بالا هم دیدم که الآن طلاق گرفتن

طبق اطرافم که دیدم موفق بوده

خب مسئله همینه که ما با دیدن دو نفر سه نفر ده نفر نمی‌تونیم نظر بدیم، فرهنگ، جایگاه اجتماعی، ویژگی‌های شخصیتی، بافت خانواده و خیلی چیزای دیگه توی بهترین و بدترین تاثیر می‌ذاره 

در نتیجه باید چندتا پژوهش روی نمونه ها انجام بشه و متغیرهایی که بجز سن تاثیر میذارن ثابت بمونن که بشه تاثیر سن توی تایم ازدواج رو مشخص کرد 

میدونی نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید چون واقعا بعضیا از لحاظ جن سی از همون بلوغ اذیت میشن و نمیتونن خ ...

منم همینطور دوستم با 25 سال سن دوبار طلاق گرفته

خب مسئله همینه که ما با دیدن دو نفر سه نفر ده نفر نمی‌تونیم نظر بدیم، فرهنگ، جایگاه اجتماعی، ویژگی‌ه ...

بستگی به شرایط داره