2777
2789

۱۷؟

تازه بعد ۲۵ سال تو به ثبات ازدواج میرسی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۲۲ سال حماقت محضه اینو از حداقل ۴ تا مشاورخانواده و استاد روانشناسی شنیدم

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از ۱۲ شب جمعه تا چهار روز یعنی چهارشنبه نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت

هر کاربر که این پیام رو میبینه و راضیه لایک کنه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ جمعه تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️✅️ ۲۱ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

✅️ از سه شنبه تا جمعه ۲۹ خرداد تا ۱ تیر ⬅️ اعتراض و اطلاع رسانی

❌️❌️ از شنبه تا چهارشنبه ۲ تا ۶ تیر ⬅️ کسی سایت نیاید

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
بنظرم 17دیگه خوبه

۱۷ ساله بچه ست

هیچی از خودش هم نمیدونه چه برسه به دنیا و اطرافش و زندگی مشترک و ازدواج

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چطور می‌تونید اینقدر قاطع نسخه بپیچید مگه پژوهشی انجام شده که بهترین سنو مشخص کنه؟

طبق اطرافم که دیدم موفق بوده

خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...