2777
2789
عنوان

با دوستم چیکار کنم؟

125 بازدید | 12 پست

وسط چت میره یهو

بهش پیام میدم یه ساعت بعد جواب میده در حالی که من همونجا بهش جواب میدم

مدام گوشیمو چک میکنم ببینم جواب پیاممو داده یا نه

معمولا گاهی اوقات تخریبم میکنه

موقع دعوا همیشه باید حق با اون باشه

یبار با چند تا از رفیقامون رفتیم بیرون اینم اومده بود

یه عشوه و نازی میومد که انگار من زندگیم بدون تو بهتره

بعدشم که واسه آشتی پا پیش گذاشتم کل آبرو خودم و خانوادمو برد زیر سوال 

اخرشم انگار هیچی نشده اومد بهم گفت دلم برات تنگ شده بود عزیزم خوشحالم دوباره باهم دوست شدیم

دقیقا مثل 13 - 14 ساله ها رفتار میکنه 

ولی با این وجود بهش وابسته ام 

دوس ندارم تمومش کنم

اونم وقتی که بعد از سالها جوابمو میده جوری رفتار میکنه که یه حسی بهم منتقل میکنه انگار اونم بهم وابستس و میخواد باهم دوست بمونیم

چیکار کنم باهاش؟

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هم مثل اون باش

نمیتونم

تنها تر از اونم که بتونم بی محلی کنم

ادمیم که تقریبا رفیق بازم و به رفیقام وابسته میشم 

الانم تنها دوستم اونه

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

من دوستتم یا تو دوستم؟😂

منم همچین مشکلی رو دارم و واقعا اذیت میشم گاهی کافیه وسط چت برم دیوونم میکنه یا افلاین بودنم بیشتر از ۳ ساعت شه

به شدت وابسته

وابسته ش نباش چون هم خودت اذیت میشی هم اون

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
مجبور نیستی دوست بمونی

خب وابسته ام

من دوستتم یا تو دوستم؟😂منم همچین مشکلی رو دارم و واقعا اذیت میشم گاهی کافیه وسط چت برم دیوونم میکنه ...

نمیدونم بخدا😂

چند بار سعی کردم نصیحتش کنم گوش نمیده به جاش بهش بر میخوره و من میشم آدم بده داستان

ببین من به یه نفر وابسته بودم خیلی خیلی ناگهانی کات کردیم الان مدتی گذشته اذیت شدم اما نمردم

خخبخب شما شاید کس دیگه ای رو داشتی

من تنهام

فقط همونو دارم

نمیدونم بخدا😂 چند بار سعی کردم نصیحتش کنم گوش نمیده به جاش بهش بر میخوره و من میشم آدم بده داستان

سعی کن بیخیال باشی اون خوشش اومده از توجهت بهش 

بعد که اهمیت ندی میاد دنبالت خودش

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿