2777
2789

وامش هفتاد و هفت تومنه باید یکجا بده 

چندماهه ک نداده منتظره چون گفتن بخشنامه ای شاید بیاد سودش بخشیده بشه یا قسطی بشه و...

مشکل اینجاست ک من ضامنشم(یکی از فامیلای درجه دوم هست) 

حالا نه بمن وام میدن نه میذارن ضامن کس دیگ ای بشم

بابام بیچاره وام میخاست بزور ضامن پیدا کرد ب هرکیم میگفت میگفتن دخترت ک کارمنده مگه ضامنت نمیشه

الانم به زور و اصرار یه جایی تونستم یه وامی جور کنم ممکنه هر لحظه بهم زنگ بزنن بگن مدارک بیار ،اما چون این بنده خدا وامشو نداده نمیدن بهم وام

چند وقته بهش میگم میگه خودم بیشتر اعصابم خرده فلان امروز گفتمش گفت تا دوهفته دیگ اگه درست نشد ماشینمو میفروشم میپردازمش.ماشینش شاید۱۵۰باشه

عذاب وجدان گرفتم.بنظرتون چیکار کنم بیخیالشم هیچی نگم یا حق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به هیچکس دلت نسوزه هیچ کس دائم برادرشوهرم میگه

این یع بار خواسته بود ضامنش بشم نشدم تا چندوقت قهر بود باهام و خیلی بهش برخورده بود دیگ بار دوم این یکی وامشو میخاست بگیره ضامنش شدم ک کاش نمیشدم

این یع بار خواسته بود ضامنش بشم نشدم تا چندوقت قهر بود باهام و خیلی بهش برخورده بود دیگ بار دوم این ...

برادرشوهر بزرگم ضامن همسرم نشد درحالی که ههمسرمن هزاربارکمکش کرده پشتش بودگفت نمیشم شایدنتونستی قسطش بدی درحالی اون اقساط پول خوردن 240هزارتومنن ماهم بیخیالش شدیم حرف من آویزه گوشت کن دلسوزکسی نشوبدرک ناراحت شدبدرک قهرکردآرامش خودتواولویت قراره بده وسلام