2777
2789
عنوان

اعتراض به نتایج فرهنگیان

270 بازدید | 9 پست

بچه ها من شماره داوطلبی رو گرفتم چجوری باید شماره پرونده رو گیر بیارم؟

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸
عزیزم تو هر دوتا قسمت شماره داوطلبی رو وارد کن مشکلی نیستگفتن چون خیلی از بچه ها شماره پرونده رو ندا ...

ببین زدم خب؟ ولی تعداد رقمش زیادتر جاش بود...

ولی توی پیامای سنجش یه چیزی پیدا کردم زدم. بعد رفت مرحله بعد... شما اعتراض زدید؟ میشه بپرسم اون صفحه اعتراض که باز میشه چجوریه؟ یه لحظه ترسیدم نکنه یه چیز اشتباهی زدم..🤦🏼‍♀️

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زدم خب؟ ولی تعداد رقمش زیادتر جاش بود...ولی توی پیامای سنجش یه چیزی پیدا کردم زدم. بعد رفت مرحل ...

کدوم قسمتش عزیزم

من برا دختر خالم اعتراض زدم،از رو فیلم،میخوای فیلمشو بفرستم برات؟

وپس ازمن کسی تکرار من نخواهدشد💚🌱

کدوم قسمتش عزیزممن برا دختر خالم اعتراض زدم،از رو فیلم،میخوای فیلمشو بفرستم برات؟

آره خیلی خیلی لطف میکنی... چجوری میشه؟

رو خط اولش نگه دار تا آبی بشه بعد میزنه باز کردن،بازش کن فیلمو ببین❤

قربونت برم عزیزم خیلی ممنونم ازت❤️😘

رو خط اولش نگه دار تا آبی بشه بعد میزنه باز کردن،بازش کن فیلمو ببین❤

سلام عزیزم

برای کد پرونده من کد داوطلبی رو وارد کردم ولی میگه تغییر کرده

از سنجش کد داوطلبی رو گرفتم دوباره ولی باز همونه 

چیکار کنم؟

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤