2777
2789

سلام دوستان توروخدا کسایی که به گال دچار شدید کمکم  کنید من یه سری علائم دارم نمیدونم گال هست یانه دو سه روز فقط روی نقاط خاصی از بدنم مثلا زانو کف دست و پا ب شدت میخاره بعد مثل جای نیش پشه قرمز میشه و ورم میکنه مثلا تو یه قسمت زانو۱۰۰ تا دونه ریز میشه بعد ۵ دقیقه خوب میشه یعنی شب ک میخابم خارش و التهاب صبح ک بیدار میشم هیچ اثری رو پوستم نیست فقط یکم جای جوش قرمز این گاله؟

اطلاعاتی ندارم 

ولی مثل چی میترسم از این بیماری😮‍💨

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم مامانم گال گرفته بود

دکتر یه شامپو داد خودشو باهاش میشست

وگفت پتوهاتونا(که اعضای خانواده ازش استفاده میکنن) بندازین داخل پلاستیت سطل زباله درشم محکم ببندین بزارین تو افتاب تا یه هفته

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊

دکترا هم گاهی نیمتونن یه چیزیو تشخیص بدن😅چه برسه به ما.برو دکتر تا هر چی که هست دارو بده خوب بشی.فقط حواست باشه اگه گال باشه مسریه و باید حواست باشه بقیه خانواده نگیرن.

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
اگررفتی دکتر نتیجشو بیابهمون بگوووو

باشه عزیزم علائمم مشخص نیست دقیقا روز ک میشه هیچ اثری رو پوستم نیست ک حتی ب دکتر نشون بدم فردا ک تعطیله ولی تا شبه خوب نشدم میرم