2777
2789

سلام دوستان در حال طلاق هستم یدونه دختر دارم از طرفی هم می‌خوام بعد طلاق مبلغ کمی پول دارم برای اینکه از شوهرم قبلیم و برادرم که زورگو و اذیت کن هست و خیلی خطرناکه هرکاری ازش برمیاد برم شهر دیگه ای 

الان خیلی تردید و ترس دارم که توی شهر دیگه میتونم بمونم یاد نه 

به علاوه با بچه شغلی قبول نمیکنن بسته بندی برای خونه توی همون شهر پیدا کردم ولی یک درصد جور نشد چیکار میتونم بکنم ؟

لطفا کسایی که تجربه دارن 

و میتونن راهنمایی کنن بگین زندگی مادر مجرد با بچه دختر در تهران چطور هست از پسش میتونم بربیام یا نه؟

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

منم جداشدم و۵تابچه دارم .از ترس تربیتشون دارم دیونه میشم.خیلی ذهنم مشغوله.خداروشکر شما پس انداز داری ولی من صفرم نمیدونم چه خاکی توسرم کنم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بی گدار به آب نزن ! اول قبلش خودت برو از نزدیک ببین چی به چیه . میتونی از پس مخارج بربیای؟! اونم با بچه ! خیلی مواظب باش قشنگ بسنج همه چیو 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

اولن خیلی سخت میشه 

بابد روحیه ت بالا باشی چون قطعن سختی هایی داره که بتونی از پسش بر بیایی 

اما اگه دیگه چاره ای نداری

یه شهر اطراف شهر خودتون باشه بهتره بالاخره یه مقدار فرهنگ ها نزدیک تره

اینکه بچه هم داری بری سرکار تو شهر غریب بچه رو کجا میخای بزاری؟ نمیدونم بچه ت چند ساله هست اما یه موقع تنها بمونه خونه در   همسایه ای چیزی تجاوز بهش نکنه .

اگه میبینی برادرت اذیت کن هست  خرش کن چمیدونم با محبت و گریه و اینا نزارم از کارات سر دربیاره 

من دیدم یا خانمی که از یه شهر دور با سه تا بچه اومده بود همسایه ما شد

میرفتم سرکار 

اما اون بچه هاش بزرگ تر بودن بچه های عاقلی بودن 

بچه شما چند سالشه؟

منم جداشدم و۵تابچه دارم .از ترس تربیتشون دارم دیونه میشم.خیلی ذهنم مشغوله.خداروشکر شما پس انداز داری ...

من پس اندازی خیلی کم دارم اولیه شوهرم به عنوان مهریه ۱۵۰ تومن می خوام خونه بگیرم ولی مشکل شغل دارم بیرون با بچه قبول نمیکنن کار خونه هم نیست باشه هم خیلی در آمد کمی داره

ببین برو یه شهر نه بزرک نه کوچک یه جا متوسط برو

می‌خوام برم تهران اطرافش مثلا بومهن اونجا یکی دو ماه بودم روالش و محله هاش جزیی میشناسم ولی نمی‌دونم چرا میترسم از پسش نتونم بربیام 

وای بی گدار به آب نزن ! اول قبلش خودت برو از نزدیک ببین چی به چیه . میتونی از پس مخارج بربیای؟! اونم ...

نمیتونم دخترم رو بزارم پیش پدرش صبح تا شب بیرونه 

بی مسولیت هست می‌خوام جایی برم یک یا دو ماه اونجا بودم خیلی کم محله و روالش رو می‌دونم 

تهران اوکیه فقط گرونه

اطراف تهران موندم هزینه ها با شهر من یکمی فرق داره فقط میترسم از پسش بربیام نمی‌خوام برم و برگردم مخصوصاً جلو شوهر که مخالفه برم بعدا میگه رفت نتونست و برگشت 

من پس اندازی خیلی کم دارم اولیه شوهرم به عنوان مهریه ۱۵۰ تومن می خوام خونه بگیرم ولی مشکل شغل دارم ب ...

حداقل یه واحد رهن کنی 250 300 میخوای 

بچه رو مهد بنویس برو سر کار 

خیلیا تو تهران شاغلن ولی باید درآمد باشه 

هزینه های بچه رو هم شوهرت میده؟؟