2777
2789
عنوان

زندگی در شهر دیگه بعداز طلاق با بچه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 32 پست
اطراف تهران موندم هزینه ها با شهر من یکمی فرق داره فقط میترسم از پسش بربیام نمی‌خوام برم و برگردم مخ ...

تهران بنظرم فرهنگش از همه جا آسونتر و راحت تره 

اگه پیشرفت خودت و بچت رو میخوای تهران بهتره فقط هزینه اشه 

کار هم گیرت میاد 

بی گدار به آب نزن با حقوق بسته بندی و ... نمیشه خرج دو نفر و اجاره خونه و .... داد مخصوصا کلانشهرها ...

خرجی بچه رو خودش گفته هرچی باشه میدم خودمم یه ریز پولی دارم و سعی می‌کنم رهن کامل بگیرم ولی کارم مشکله من می‌خوام کاری باشد لااقل بتونم یه پولی پس انداز کنم که شاید سال بعد پول پیشم زیاد کردن بتونم بزارم نمی‌خوام یه چیز باشه فقط خرج شکمم رو برسونم خودم دوتا مدرک آرایشگری دارم هرجا پیام گذاشتم قبول نکردن 

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولن خیلی سخت میشه بابد روحیه ت بالا باشی چون قطعن سختی هایی داره که بتونی از پسش بر بیایی اما اگه د ...

نه من همچین ریسک های نمیکنم چون خیلی حساسم بچم دختره هرکاری هم برم باید با خودم ببرم یا اینکه کار خونه باشه از خودم جدا نمیکنم ۶ سالشه

حداقل یه واحد رهن کنی 250 300 میخوای بچه رو مهد بنویس برو سر کار خیلیا تو تهران شاغلن ولی باید درآمد ...

آره گفته تمام خرجش برا خودمه مهندس مدرسه همه چیزش میده چون خیلی عاشق دخترمه آخرش نده شکایت می‌کنم نفقه اش رو میگیرم

تهران بنظرم فرهنگش از همه جا آسونتر و راحت تره اگه پیشرفت خودت و بچت رو میخوای تهران بهتره فقط هزینه ...

آره منم فکر همینم می‌خوام هم دخترم جایی درست با فرهنگ بزرگ بشه و هم خودم بتونم لااقل پیشرفت بکنم به زبون ساده همه اینایی که حرف میزنن بدونن لااقل موفق شدم ارزشش رو داشت 

حاشیه تهران ،کار زیاد هست ، ما خودمون سمت کهریزک و باقر اباد و شور اباد کارخونه زده بودیم از همونجا ...

مهد هم ساعتش از ۴ ساعت بیشتر نیس خودمم حساسم میگم یه جای غریب بترسه تنها باشه چیزی بشه بهش چی میشه دوس دارم حواسم روش باشه اوففف مغزم واقعا ثقاطب کرده 

آره منم فکر همینم می‌خوام هم دخترم جایی درست با فرهنگ بزرگ بشه و هم خودم بتونم لااقل پیشرفت بکنم به ...

موفق باشی عزیزم اول یه جا برای رهن پیدا کن الانم دخترت باید بره پیش دبستانی اون تایم برو سر کار 

یا کار نیمه وقت زیاده مثل منشی مطب عصر 

یا کارهای دیگه و... 

مهد هم ساعتش از ۴ ساعت بیشتر نیس خودمم حساسم میگم یه جای غریب بترسه تنها باشه چیزی بشه بهش چی میشه د ...

نه عزیزم کلی مادر شاغل تمام وقت مهد میذارن فقط شهریه اش دو برابر میشه 

نگران مهد نباش بچت باید بلاخره مستقل شه هم برای مدرسه رفتنش مفیده هم خودش زرنگ میشه

توی خونه ها کار کنی درآمدت بیشتراز بسته بندی میشه. یا پرستار بچه یا سالمند شو بچه رو هم با خودت ببر

آره ولی اونجا که من میرم نیمه وقت نمیخوان تمام وقت هست و خیلی خیلی کمه اینجور مورد

موفق باشی عزیزم اول یه جا برای رهن پیدا کن الانم دخترت باید بره پیش دبستانی اون تایم برو سر کار یا ک ...

فداتشم ،آره رهن کامل بهتره مهد میزارم ولی اونم میگه صبح ساعت ۸ تا ۱۱ بقیه تایم پیش خودم باید باشه ان شاالله بتونم کار جور کنم 

نه عزیزم کلی مادر شاغل تمام وقت مهد میذارن فقط شهریه اش دو برابر میشه نگران مهد نباش بچت باید بلاخره ...

آره گلم ولی من می‌خوام برم بومهن اونجا خیلی محدوده همچین جاهایی اونم به خاطر اینکه اونجا فامیل داریم درسته ازم فرار میکنن به خاطر مطلقه بودنم ولی لااقل می‌دونم تو شرایط خیلی سخت کسایی هستن زنگ بزنم