2777
2789
عنوان

مامانایی ک نوزاد دارن بیان

308 بازدید | 24 پست

سلام از چند ماهگی میتونم نوزاد رو از زیر بغلش بگیرم و بلند کنم بدون قنداق سوییسی یا بالش؟الان نوزادم ۴۲ روزشه احساس میکنم وقتی از زیر بغل بلندش میکنم و می‌زارم رو شونم تا آروغ بزنه موقع بلند کردن سرش خیلی تکون میخوره

از چند ماهگی میتونم ب شکم بخوابونمش؟

و اینک شیشه شیر اونت می‌خوام بخرم چند سی سی بخرم تا برای وقتی ک بزرگ شد هم استفاده بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر خواهرآروم بلندش کن با دوتا دستت ولی نه از زیر بغلاز زیر سر و پایین تنه بعد بیار بالا آروم س ...

من اینکار میکردم ولی ی هفته ای هست از زیر بغل میگیرم احساس میکنم دردش میگیره . به شکم بخوابونمش ؟اخه میگن اینجوری عضلاتش تقویت میشه

شیشه شیرم بستگی داره بچه چقد شیر بخوره

پسرمن 6 ماهشه و هر دو سه ساعت یه بار بیشتر از 90 یا 120 تا نمیخوره هرکارشم کنی

بعدشم الان خیلی کوچولوئه، حتی اگه شیشه بزرگم بگیری موقع شیردهی اذیت میشی کوچولو بگیر تا یکم بزرگتر شد 

دخترم از دوماهگی درحد۳۰ثانیه به شکم میخوابوندمسرشو واسه این تکون میده چون هنوز گردن نمیگیره من یه شی ...

ممنون عزیزم. از زیر بغل بلندش می‌کنی یا دو دستت می‌زاری زیر سرش بعد بلندش می‌کنی ؟

من اینکار میکردم ولی ی هفته ای هست از زیر بغل میگیرم احساس میکنم دردش میگیره . به شکم بخوابونمش ؟اخه ...

نه از الان نمیشه رو شکم بخوابونی خطرناکه 

مگه اینکه همش بالاسرش باشی و حواست بهش باشه

بعدشم رو شکم خوابوندن همچینم چیز مهمی نیس بجز اینکه بچه کولیک داشته باشه دل درد بشه و گریه کنه اینمدلی آروم میشه 

شیشه شیر ۱۵۰میل بخر.عزیزم دستتو زیر سرش بزار و باسن و‌کمرش بلندش کن.برای عاروقشم رو دستت بندازش یا ب ...

باشه عزیزم. برای اروغش بزارم روی شونه ام یا روی پاهام به حالت برعکس؟