2777
2789
عنوان

دکتر بینیمو خراب کرد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی خوب شده، فقط سوراخ های بینی از نیم رخ خیلی مشخصن، تنها عیبش این می‌تونه باشه

نیم رخ کلا بالاس نوکش ولی تمام رخ نههه نیم رخ سوراخاش خیلی معلومه نمیدونم چیکار کنم 

سوراخاش بزرگه 😭😭😭😭😭

نه عزیزم اصلا اینطور نیست

اندازه سوراخا کاملا استاندارده و اتفاقا این اندازه برای بینی یه خانم قشنگه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
سوراخاشو بد زدهو یکم قوس داشت عالی میشدولی الانم بد نیست حساس شدی فقط

این لعنتی ازش قوس خواستم نداد نوکو خواستم بده بالا نداده سوراخو جمع نکرده دارم دیوونه میشم بخدا 

نیم رخ کلا بالاس نوکش ولی تمام رخ نههه نیم رخ سوراخاش خیلی معلومه نمیدونم چیکار کنم

همینقدر سربالا بودن کافیه، دیگه از این سربالا تر بود بد میشد، فقط اگر میتونست پره های بینی رو ترمیم کنه یکم داخلش معلوم نباشه بهتر میشد

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

همینقدر سربالا بودن کافیه، دیگه از این سربالا تر بود بد میشد، فقط اگر میتونست پره های بینی رو ترمیم ...

زیر بار نمیره میگه همین به بینیت میاد جمع ار میکردم صورتت خراب میشد 😭😭😭😭