2777
2789
عنوان

جدایی از رابطه ۵ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 63 پست
راستش اونم بینهایت منو میخواست ولی وصع مالی و خانوادگیش خوب نبود و اینکه شخصیت بی‌قراری داشت وقتی دع ...

باور نکن ادمی که تو رو بخواد چشمش دنبال بقیه نیست اما شایدهم مشکل داشته و دست خودش نبوده که اینجوری هم به مشکل بر میخودی 

باور نکن ادمی که تو رو بخواد چشمش دنبال بقیه نیست اما شایدهم مشکل داشته و دست خودش نبوده که اینجوری ...

قضیش طولانیه اما برای اینکه خودشو اروم کنه صرفا رل میزد و با احساسات همشون بازی میکرد و بازم التماس میکرد و برمیگشت ولی دیگه اجازه نمیدم

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیش طولانیه اما برای اینکه خودشو اروم کنه صرفا رل میزد و با احساسات همشون بازی میکرد و بازم التماس ...

ناامید نباش همه چی پول نیست بخداما به همسایه داریم پرستار بود مثل شما همسرشم یکی از پولدارهای شهرستان بود اما فقط مدرک داشت پسره شغلی نداشت کود فروشی باباشو راه مینداخت ولی با چن تا زن دیگه تو خونه مچشو گرفته بود تو تخت دیگه جداشد الانم داره خودشو با شغلش سرگرم میکنه خوشبخت باشید و امیدوار

خانم نامحترم شما بجای اینکه شعور خودتونو و شخصیتتون رو ببرید زیر سوال یکم درک کنید شما هم زندگیتون ن ...

من زیر سوال نمیرم عزیزم ، کسی که به خطر قیافه که از پنج سال پیش معلوم بوده و جلو چشم ، میاد با یکی کات می‌کنه زیر سوال می‌ره ، از عصبانیت و ناراحتیت هم این چیز خیلی مشخصه. 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
خب انشالا قسمت شما هم بشه زندگیت نابود بشه اون وقت میفهمی چی به چیه

خدا رو شکر به قدری عاقل و بالغم که سر یه دونه قیافه و قد و هیکل رابطمو خراب نکنم 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
اخه اینطوری بهتره تا برسه به طلاق البته دختر ریختن براش دلت نسوزه

من تعجب میکنم تو چطور ازش بدت میاد ولی باهاش دوست بودی اونم ۵ سال مگه با ادمی ک ازش خوشت نمیاد میشه دوست بشی من برام قابل درک نیس ک ادمی از یکی بدش بیاد ۵ ساله هم باهاش دوست باشه

خب اسی طرف منم کوتاهه خیلی هم لاغره تو همین نی نی سایت کلی مسخره کردن ولی من دوسش دارم 

وقتی کسی رو بخوای این چیزا به چشمت نمیاد خودت مهمی نه نظر بقیه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

قشنگم همه چی قیافه و ظاهر و قد بلند و... نیست

اگ در اینده با یکی ازدواج کنی ک قیافه عالی داشته باشه وضعیت مالی عالی داشته باشه ولی ۱ درصد اخلاق نداشته باشه شک نکن ک نمیتونی باهاش ادامه بدی و حسرت الانت میخوری ک طرف دوست داشت اخلاق داشت خیلی خصوصیات بهتر

امیدوارم هرگز کارت ب این موقع نکشه 

اما از من ب شما نصحیت معیارت رو ظاهر و قد نزار ک پشیمون میشی

من تعجب میکنم تو چطور ازش بدت میاد ولی باهاش دوست بودی اونم ۵ سال مگه با ادمی ک ازش خوشت نمیاد میشه ...

اتفاقا خیلی هم ازش خوشم میومد فقط قدو قیافش اذیتم میکرد همش دنبال مقایسه بودم بخاطر گفتن فایده نداره بیخیال شم بهتره