2777
2789
عنوان

جدایی از رابطه ۵ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 63 پست
کاش خودم از طرف اون ول میشدم اون وقت به اندازی الان عذاب وجدان نمیگرفتم گفت که منو خوب میشناسه و حاش ...

ما حدودا دوسال راستش ن باور نکرد بعد چند ماه زنگ زد گف فقط میخوام علتشو بدونم همین ولی باز نگفتم دوسنداشتم غرورشو بشکنم.البته رابطه ما مجازی شروع شد و من بعد دوسال دیدمش قد و اندامش بدلم ننشست کات کردم

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

ما حدودا دوسال راستش ن باور نکرد بعد چند ماه زنگ زد گف فقط میخوام علتشو بدونم همین ولی باز نگفتم دوس ...

من اصلا شخصیت ندارم خاک تو سرم زندگی رو به بازی گرفتم خیلی داغون شده زندگیم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خودم از طرف اون ول میشدم اون وقت به اندازی الان عذاب وجدان نمیگرفتم گفت که منو خوب میشناسه و حاش ...

ببین اون اخلاقش وخونوادش و موقعیت مالیش عااالی بود ینی فک نکنم مث اون پسری پیدا بشه البته برای منی ک عاشقم بود عالی بود .با این وجود من پشیمون نیستم با خودم فکردم اگه ازدواج کنم و بهش حس نداشته باشم نوعی خیانته و اون خیلی بدتر بود پس همون بهتر ک کات کردم اینجوری اونم شانس اینو داره با کسی ک عاشقشه ازدواج کنه .همیشه براش دعا میکنم خیلی مرد بود 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

من اصلا شخصیت ندارم خاک تو سرم زندگی رو به بازی گرفتم خیلی داغون شده زندگیم بخدا

عزیزم اینطور فکر نکن اگه ادامه می‌دادی و بعد با ی بچه جدا میشدی بهتر بود؟درسته قبول دارم اشتباه از سمت شما بود ک زیاد طولش دادی و باید زودتر تموم میکردی ولی خب هر چقد دیر تر ب ضرر دوتاتون بوده پس خودتو سرزنش نکن

ببین اون اخلاقش وخونوادش و موقعیت مالیش عااالی بود ینی فک نکنم مث اون پسری پیدا بشه البته برای منی ک ...

مال من خانوادش خیلی خوب بود ولی از لحاظ مالی فعلا که چیزی نداشت اما خیلی برنامه داشتیم که تقریبا از ۹۵ درصد افراد دیگه جلو می افتادیم و من به تمام ارزوهایی که حتی از بچی تو دلم مدنده بود تا مسافرت خارج و اینا میردسیدم اما چه فایده که دل خوش نباشد شاید من تو اینده ازدواج کنم و یکی هم مثل اون عاشق من بشه اما مثل اون فکر نکنم هیچ کسی منو تحمل کنه من خیلی اشغال بودم خیلی بیشتر از چیزی که تصوروشو کنی اما به پام مونده بود اما گفتم ازدواجی که منم به اندازی اون عاشق نباشم تهش خوب نیست دیگه ول کردم برگشتم سر زندگی نکبت خودم اینجوری اونم با اون دخترایی که از خداشونه عشقو تجربه میکنه 

الان تو دوره سوگ هستی این احساسات طبیعیه ذهنت همیشه دوسداره تو حالت استیبل خودش بمونه برا همین هی خوبیاشو میاره جلو چشمت تا پشیمون بشی و برگردی اما تحمل کن و زمان بده و ب این احساسات اعتماد نکن اینا بازیه ذهنه.خودمم تازه کات کردم فقط دارم تحمل میکنم روزا بگذره

عزیزم اینطور فکر نکن اگه ادامه می‌دادی و بعد با ی بچه جدا میشدی بهتر بود؟درسته قبول دارم اشتباه از س ...

اره ابنجوری خیلی بهتر بود اما اون بهم گفت که تو خامی و تجربه نداری خوب میشه بعد ازدواج اگه زندگی توپتو تجربه کنی منم شک داشتم که از ملاک زیبایی بگذرم البته زیبا بود اما قدش رو نمیتونستم انتظارم بیشتر بود

مال من خانوادش خیلی خوب بود ولی از لحاظ مالی فعلا که چیزی نداشت اما خیلی برنامه داشتیم که تقریبا از ...

از کجا معلوم که ب همه برنامه هایی ک تو ذهنت بود میرسیدید .تو همین سایت همین امروز دو مورد دیدم دختره ب پاش مونده بعد وقتی پسره وضعش اوکی شده گفته ما بدرد هم نمیخوریم،یا بعضیام برنامه هاشون اونطور ک میخوان پیش نمیره و آخر سر فقط وقتشون تلف میشه.عمرمون با ارزشتر از این حرفاس رها کن مطمئن باش چیزای بهتری در انتظارته دیدتو بهتر کن و مهم تر از همه خودتو سرزنش نکن ماها انسانیم و حق انتخاب داریم

از کجا معلوم که ب همه برنامه هایی ک تو ذهنت بود میرسیدید .تو همین سایت همین امروز دو مورد دیدم دختره ...

حالا درسته تیپ و قد خیلی مهمه ولی همه چیز نیست تو انتخاب بعدیت خیلی دقت کن ک اشتباه منو نکنی.من دوسپسر بعدیم قدش ۱۹۵و بسیااار خوشتیپ و جذاب اما با اونم ب مشکل خوردم و کات

از کجا معلوم که ب همه برنامه هایی ک تو ذهنت بود میرسیدید .تو همین سایت همین امروز دو مورد دیدم دختره ...

راستش از ته ته دلم بهش اعتماد داشتم مطمنم به همشون‌میرسیدم ولی دیگه این مشکل این وسط گند زد از خدا هم براش بهترین دختر رو میخوام و بهترین زندگی واقعا پسر مثل اون پیدا نمیشد ممنونم از سما هم انیدوارم حالتون بهتر و بهتر بشه

راستش از ته ته دلم بهش اعتماد داشتم مطمنم به همشون‌میرسیدم ولی دیگه این مشکل این وسط گند زد از خدا ه ...

قربونت عزیزم سعی کن معنویاتتو قوی تر کنی و اول با خودت ب ارامش برسی و بیرون دنبال ارامش نباشی چون اینجوری عاشق نمیشی فقط وابستگیه 

موفق باشی

ای وای سر چی عزیزم؟

راستش اونم بینهایت منو میخواست ولی وصع مالی و خانوادگیش خوب نبود و اینکه شخصیت بی‌قراری داشت وقتی دعوامون میشد سریع با چهار نفر رل میزد آخرین دعوامونم تو تاپیکام هست