2777
2789

سلام بچه ها می‌دونم نباید ناشکری کنم و خدارو هزار بار شاکرم برای چیزایی که دارم.

ولی حقیقتش پول خرج نکردن و مسافرت نرفتن و خرید نرفتن خیلی اذیتم می‌کنه ازصبح دارم به این چیزا فکر میکنم دست و دلم به درس خوندن نمیره خیلی اذیتم😭 شوهرم بنده خدا هرکاری برای پول درآوردن می‌کنه اما با احتساب شهریه دانشگاهم ماهی ۱۵ تومن قسط داریم و کلا برا همه چی ۱۰ تومن میمونه که همیشه خرج ماشین و لباس و دارو و کتاب و .... حدود ۳ تومنیش می‌ره و با مابقیش فقط به غذا میرسیم و دیگه هیچی. منتظر جواب استخدامیم تروخدا برام دعا کنید این شرایط برام خیلی سخته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این چیزایی که گفتی بی پولی محسوب نمیشه

یه زندگی نرمال و عادی توی ایران همینه

هم به دانشگاه برسی هم لباس هم کتاب هم دارو هم ماشین و... بی پول به حساب نمیاد 

بی پول کسیه که درآمدش کفاف خرج های ضروری زندگیش رو نده 

ایشالا به زودی شغل مورد علاقتو قبول بشی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من هنیشه خدا کم روزی بودم همیشه حسرت همه جی به دلم مونده

از پدر ندار بگیر تاشوهر دارا اما خسیس

منم دقیقا منتظرجواب استخدامی هستم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عزیزم این چیزایی که گفتی بی پولی محسوب نمیشهیه زندگی نرمال و عادی توی ایران همینههم به دانشگاه برسی ...

ممنونم عزیزم پس این وسط زندگی کردن چی میشه؟ هیچ استانداردی وجود نداره؟ می‌دونی تو همین ایران بعضیا ک تعدادشونم کم نیست ماهیانه فقط ۱۰_۱۵ ت خرج قر و فرشونه

ممنونم عزیزم پس این وسط زندگی کردن چی میشه؟ هیچ استانداردی وجود نداره؟ می‌دونی تو همین ایران بعضیا ک ...

میفهمم چی میگی عزیزم 

ولی اکثر مردم شرایطشون از چیزی که گفتی هم پایین‌تره متاسفانه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵