2777
2789
عنوان

همسایمونو از خونش انداختن بیرون 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بیخود کرد سه تا توله زایید صیغه چیه که بخواد ازش بچه بیاره آدم تو عقد دائم میترسه بچه بیاره این ا ...

بنده خدا اصلا عقل نداره اگه داشت از خونه بیرون نمیرفت وایمیساد از حقش دفاع میکرد نه اینکه بترسه فرار کنه😑

وقتی بابای دختر دخترشو میفروشه نتیجه همین میشه الان ایشون برای داداگاه رفتن هم مبلغ زیادی پول نیاز داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

برا بچه هاش خب ارثیه نمیدنبرا همین میگم مهریه خودش باشه میتونه بگیره ازشون

اسم بچه هاش تو شناسنامه هس ارثیه ندن مگه میشه مگه داریم 😂 بچه های خود مرده هستن از جای دیگه نیاورده که

بنده خدا اصلا عقل نداره اگه داشت از خونه بیرون نمیرفت وایمیساد از حقش دفاع میکرد نه اینکه بترسه فرار ...

فکر کنم از اول مشکل ذهنی داشت وگرنه زن دوم نمیشد میشد صیغه نمیشد صیغه شد سه تا بچه نمیاورد حالام که اورد وای نمیستاد تا مرد بمیره و بخوان بیرونش کنن .

اون که از پدره کتکا رو خورد دیگه اکه عقل داشت عروس نمیشد می‌نشست دوباره سه باره کتک میخورد اخرش باباهه کوتاه میاومد

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

وقتی بابای دختر دخترشو میفروشه نتیجه همین میشه الان ایشون برای داداگاه رفتن هم مبلغ زیادی پول نیاز د ...

وکیل گرفته ولی خب هزینه زیاده. خدارو شکر حقوق مرده رو بهش میدن

چقد فوش دادی به اون نگون بخت

😂😂حالم بده با پسرم دعوام شد کلی سر هم داد زدیم اینجا خودم خالی کردم 

یه گدا اومد دم در میخواست قبل من بره در باز کنه گفتم نرو ممکنه خطرناک باشه کلی پرخاش کرد بهم چرا گفتی نرو 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود