2777
2789
عنوان

همسایمونو از خونش انداختن بیرون 😐

585 بازدید | 34 پست

زن همسایمون که به زور باباش با یه مرد متاهل ازدواج کرده بود و سه تا ازش بچه داشت بعد اینکه شوهر مرد ، بچه‌های بزرگش که از زن اول هستن، زن دوم و بچه هاشو از خونه بیرون کردن. یعنی میشه مگه به بچه های زن دوم ارثی تعلق نگیره؟😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بیچاره صیغه هس میگه زن اول نذاشت اسمم بره تو شناسنامه😞

خب بالاخره بچه هاش که شناسنامه دارن   بهشون ارث تعلق میگیره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نه بیچاره صیغه هس میگه زن اول نذاشت اسمم بره تو شناسنامه😞

پس بیخود کرد سه تا توله زایید صیغه چیه که بخواد ازش بچه بیاره 

آدم تو عقد دائم میترسه بچه بیاره این احمق تو صیغه اورده 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

ای وای بیچاره 🥲مهریه هم‌تو‌صیغه نامه قید نکرده براش مرده؟

اونجاشو نمیدونم ولی همین قد میدونم که صیغه هست. برا بچه هاش ارثیه تعلق میگیره میخاد چیکار مهریه رو؟

متاسفانه چون صیغه بوده بچه هاش حقی ندارن 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑