2777
2789
عنوان

بین عروساتون فرق بگذارید

143 بازدید | 3 پست

تا الان شنیدیم بین عروسا فرق نذارید. اما من میگم بذارید 

من اگر مادرشوهر بشم فرق میذارم.اونیکه تو بیماری و بدبختی کمکت بوده با عروسی که مثل مهمون میاد فرق داره. 

مادر شوهر من خیییییلی خوب بود خیلی مهربون. یکی از جاریام خیلی ازش سوئ استفاده میکرد هر چیزی قشنگ  به چشمش میومد برمیداشت از خونش یا وقتی مریض میشد اجازه نمی‌داد شوهرش ی دکتر برسوندش  همچین تو کار خونه کمکی  نمیکرد . اما یکی از عروسا عین دخترش تو بیماری تو خوشی و ناخوشی باهاش بود. منم رفتارم متعادل بود واقعا پرستارش نبودم تو بیمارستان باهاش نمی رفتم ولی تو خونه کمکش میکردم ازش سواستفاده نمی‌کردم. وقتی چند بار شنیدم به اطرافیان می‌گفت عروسای من همشون خوبن. بین هیچ کدوم فرق نمی‌ذاشت. واقعیتش بنظر من باید فرق بگذاری بگی بله همشون خوبن ولی فلانی عین دخترمه ‌خیلی کمک حالمه. یا فلان عروس از صبح تو اینجا زحمت کشیدی این گوشتی که باقیمانده برا شما و ....   . اگر عروسا ببینن خوب و بد باشی فرقی نداره باور کنید خوبا از خوب بودن خسته میشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

مادرشوهر من بیصداس اما مث پرستار بودم براش وظیفم بود منتی هم ندارم چون خودم دلی انجام دادم به خود خدا قسم

چه برا خودش چه برا دخترش

برا دخترش مث کلفت کار کردم واسه خونش که بسازه

واسه خودش از مریضی و کارای خونه هم جدا

اما ی تشکر نکردن نیاز به تشکر نبود اما ی بار نگفتن آره برامون کرد

اونا که انجام ندادن و پشه هم حسابشون نکردن عزیز بودن و محترم

فقط منتظر ی چیزن که ببین بشه خار واسه دعوا و حرف و حدیث