2777
2789
عنوان

چرا نمیاید تاپیک من💔

34 بازدید | 4 پست

بچه ها من زن داییم پسرشو ختنه کرده میخاد شام بده.به بهانه همین منو شوهرمم میخاد بعد دو سال پاگشا کنه😒

ازین بگذریم

بعد به مامانم گفته‌بود مادرشوهرشو خاهرشوهرشم بگم یا نه؟

منم نمیدونم بگم بگه یا نه

چون از یه طرف مادرشوهرم خیلی خسیسه تو اینجور چیز مثلا کادو بردن

میگم حالا نگه باید کادو ببرم 

از یه طرفم‌میگم نگم دوباره نگن مارو نگفت

حالا موندم چجوری حرفمو بزنم به مادرشوهرم ببینم دلش هست بیاد یا نه

ک ب خالم بگم دعوتشون کن یا نکن

مثلا بگم خالم گفته دعوت کنم یا نه؟

یجوری ک بد نباشه

با سیاست بهم بگید زیر زبونش بکشم🤣

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداییت میخواد شام بده=نمیدونی به خالت بگی دعوت کنه یا نه!!!

نه خالمو اشتباه گفتم

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
سیاست نمی‌خواد بگو خاله زنگ بزنه دعوت کنه

اخه حالا مادره همسرم‌نگه اونجام باید کادو ببرم😐