2777
2789
عنوان

بی خاستگارا میاین....

208 بازدید | 29 پست

من الان 21 سالمه دوسه ساله پشت کنکورم هیچی قبول نشدم دلی میخاد ازدواج کنم دلم میخاد مث بقیه دوستام این حس خوبو تجربه کنم علاقه ای به درس ندارم 

ولی نمیدونم چرا هیچ خاستگاری ندارم هیچی از نظر خودم قیافه خوبه قدمم متوسط اصلا بعضی وقتا میشینم از خودم کلی ایراد میگیرم میگم شاید زشتم فلانم.. 

بشین درستو بخون بری دانشگاه سرکار تو اجتماع باشی تا چهار تا کیس خوب بیاد سراغت 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که دانشگاه رفتیم تو اجتماع رفتیم پیدا نشد چی امید واهی 😂

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

به موقعش پیدا میشه با این تاپیکی که زدی الان میان مسخرت میکنن بیشتر تو فضای مجازی

اره بخدا همش میگن نه تو بچه ای سنت کمه خب چ ربطی داره ادم جتما باید 30 سالش بشه نظرات متفاوت متاسفانه🥲

قشنگن الان وضع اقتصادی جوریه که خیلیا دنبال  که دختری که شاغله و یه درآمدی داره میرن...به نظرم حالا که درس دوس نداری یه زشته لی انتخاب کن واسه کسب مهرت و درآمد بعد به امید خدا با یه آدم فوق العاده آشنا میشی...اینم بگم خیلی زوده واسه ازدواج 

وایییی هرچی باشه جز درس😂بخدا خیلی خوندم تو این 2 سال نشد ولی حقیقتا ادم اجتماعی نیستم اینو میدونم 😬😬

خانواده ات چه طور هستند . خیلی وقته توی اون محل زندگی می کنید . توی اجتماع هستی .

خانوادم خوبن بخدا ولی من اجتماعی نیستم یکم خجالتی ام نمیتونم خوب ارتباط بگیرم اصلا یه وضعی ام🤦🏻‍♀️