2777
2789
چون کارش نسبتا آسونه *به جز سر و کله زدن با بچه ها* ۳ ماه تابستونم تعطیلن ساعت کاریشم کمه حدود ۶ س ...

داره 

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭😭منم ممکن پسر عموم قبول شده باشه ک حتما شده آبروم میره جلوش سال سوم دبیرستان یا پشت کنکوری؟!

سال دوم پشت کنکوری هستم 

من پارسال پسرخالم پزشکی/دخترخالم فرهنگیان/ دخترعموم دبیری / دخترعمم فرهنگیان قبول شد.

حالا منم موندم که قبول بشم اما گند زدم 

با آرامش همین الان بگو خیال خودت راحت کنبگو بابا یا مامان نتایج کنکور اومد متاسفانه قبول نشدم دیگه ه ...

خیلی اذیت شدن امیدوار بودن من قبول شم 

من خودم بیشتر نگران مامان بابامم تا خودم .

خیلی اذیت شدن امیدوار بودن من قبول شم من خودم بیشتر نگران مامان بابامم تا خودم .

میفهمم ولی کاری که شده 

تو به فکر خودتم باش، آروم بهشون بگو نگران نباش هیچی نمیشه🌷 ان شاءالله بهترین ها برات رقم میخوره🌺

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
زندگی ای که با یه اتفاق از بین بره نشد زندگیسختیای واقعی دنیا مونده الان اینا که میبینی نسخه دموعهحس ...

هعی . من هیچ برای گفتن ندارم حتی این ک خودمو قانع کنم باشه چیزی نشده 

نتایج سراسری کیه میاد؟!

چون ملت عقل داشتن این وضعمون نبود نه ریسک پذیرن نه شجاع فقط برن یک جا پتو بندازن سرشون ماه به ماه چص ...

منظورت از ریسک شغل های آزاد هست؟ یا کلا رشته های دیگه

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!