یه تاپیک زدم خیلی ها بدون اینکه عقلشون کار کنه زود احساساتشون کار میکنه بعد انتظار دارید شکست هم نخورید بهتر بیشتر رو احساسی بودنتون کار کنید تا احساسی نظر ندید😏
البته شامل همه نمیشه!!!
اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.
هییییی تلخ هست ولی واقعیت اینه که تو اطرافیان و خودم هر چقدر گشتم تا ببینم دلیل اکثر شکست ها چی هست به این نتیجه رسیدم چون قلب خیلی ها زود تر از مغزشون کار میکنه و این دلیل اکثر شکست ها هست
اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.
قبول دارم ،این احساس لعنتی مغزو تعطیل میکنه ، البته برای مادری خوبه و لازمه ولی....فکر کنم به خاطر اینه که میگن دوستی برای دخترا خوب نیست و به نظرم باید فقط به صورت فان ببینن که مشکل پیش نیاد ، چون اگه کنسل هم بشه که شناختی از جنس مخالف ندارن. عجب گیری کردیما
دیگه ببخشید ک خلقتمون اینجوریه همین احساسی بودن ویژگیه ک یه خانوم ۹ ماه حاملگی و دو سال تر و خشک کرد ...
خوب احساسی هستید بخاطر همین میگم
مطلب رو کامل ندونسته نظر میدید،خیلی ها چون وابسته میشن ترکت میکنن چون از وابستگی میترسن ، و دنبال روابط امروزی هستن!!! که با کسی صرفا دوست باشن و وابسته نشن.