2777
2789
عنوان

نشونه های فرشته ها رو خیلی میبینم

633 بازدید | 28 پست

خانوما من خیلی گیج شدم

مربوط یه رابطه احساسی شکست خوردست

همش به این فکر میکنم که این آدم، آدم من نیست و باید فراموشش کنم و همزمان با این فکر اعداد رند میبینم پر فرشته میبینم پروانه سفید میبینم. همه نشونه هی فرشته ها رو میبینم وقتی به این ادم فکر میکنم

فرشته ها دارن چی میگن بهم؟ فراموشش کنم یا هنوز در انتظارش بمونم؟

نشده بهش فکر نکنم و چیزی نبینم. خدای من شاهده:)

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعداد رند و پروانه سفید و اینا نشونه نیستن تا وقتی خودت خودت نخواستی نشونه باشن 

باید توی یه کاغذ بنویشی و نشونه هاتو بکی بعد اگه دیدیشون بگی اینا نشونه های منه

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم
ازکجامیدونی پروانه واین چیزا فرشته ست؟

احساسم خیلی قویه متوجه میشم که وسط شهر به این شلوغی و هوای آلوده این موجود چرا بایدباشه اینجا

میان بالای سرم میچرخن و میرن

متاسفم که میگم ولی چیز.شعره . منم یه تایمی همچین توهماتی داشتم . نه کسی دوسم داشت نه اتفاق خاصی افتا ...

قطعا به جز نسل بشر موجودات ماورایی دیگه ای هم هستن که از درک ما خارجه

به اعتقادو باور بستگی داره واقعا میفهممتون

پروانه سفید و نمی‌دونم ولی اعداد رند عدد عشق و فرشته و این چیزا نیست با دلیل می‌دونم ولی حسش نیس بگم ...

واقعا؟ میشه در حد یه خط بگی؟

واقعا؟ میشه در حد یه خط بگی؟

نه گلم فکر نکنی لج بازم یا دروغ میگم اما فرشته نوره و بدون اجازه الله نمیتونه نشونه برای انسان های معمولی بفرسته دلیل دارم ولی خب دوست ندارم انرژی منفی راجب حست بدم

عزیزم من مشابه این سوالو از یه مشاور کار بلد پرسیدم گفتن شیطان میتونه اینا رو برات جلوه میده تا گمرا ...

مشاپری که شما ازش پرسیدی cos خل بوده

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم